Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

Στην Ερεικούσα δίπλα στην Κέρκυρα για διακοπές ο Αλέξης ΤσίπραςΖήτησε να μην έχει αστυνομική προστασία


Κύκλοι του Μαξίμου αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός έχει μεταβεί στο νησί γιατί έχει κάποια κοινωνική υποχρέωση και αύριο θα επιστρέψει

Στην Ερεικούσα ένα μικρό νησί βόρεια της Κέρκυρας βρίσκεται από το πρωί ο πρωθυπουργός για οικογενειακές διακοπές. Ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύντροφό του και τα δύο τους παιδιά έφτασαν αεροπορικώς νωρίς το πρωί τουΣαββάτου στο νησί των Φαιάκων.Στη συνέχεια η οικογένεια επιβιβάστηκε σε ταχύπλο σκάφος με προορισμό το απομακρυσμένο διαπόντιο νησάκι της Ερείκουσας, ΒΔ της Κέρκυρας.

Η Ερεικούσα είναι ένα από τα τρία απομακρυσμένα διαπόντια νησιά της Κέρκυρας (Μαθράκι, Οθωνοί και Ερεικούσα) που παίρνουν ζωή μόνο το καλοκαίρι,ενώ το χειμώνα οι ελάχιστοι κάτοικοί τους κρατούν με δύσκολία ζωντανά τα νησιά.

Άγνωστα στο ευρύ κοινό χαρακτηρίζονται ως μικροί παράδεισοι και αποτελούν την προέκταση του βορειοδυτικού άκρου της Κέρκυρας, που συνεχίζεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μείνει για λίγες μόνο ημέρες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ φέρεται ότι ζήτησε από τις αρχές του νησιού να μην έχει αστυνομική προστασία.

Ωστόσο κύκλοι του Μαξίμου αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός έχει μεταβεί στο νησί γιατί έχει κάποια κοινωνική υποχρέωση και όχι για διακοπές σημειώνοντας ακόμα πως ο Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να επιστρέψει πίσω στην Αθήνα την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου