Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Τα ένοχα μυστικά πίσω από το φόνο του καπετάνιου




Δεν σκότωσα εγώ τον άνδρα μου. Δεν θα μπορούσα ποτέ να αφήσω το παιδί μου χωρίς τον πατέρα του. Τον Θανάση τον αγαπούσα... Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της Δήμητρας Βούλγαρη, που κατηγορείται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο δολοφόνησε τον σύζυγό της στην Κοιλάδα Αργολίδας.
Από την προηγούμενη Παρασκευή, όταν σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ομολόγησε με λεπτομέρειες το βράδυ του φόνου, την έχουν αποκαλέσει «διαβολική χήρα», «γυναίκα-αράχνη», «πανούργα δολοφόνο». Μιλώντας στο «Εθνος της Κυριακής» μέσα από τη φυλακή, η φωνή της σχεδόν δεν βγαίνει: η 37χρονη φιλόλογος έχει καταρρεύσει. «Δεν ομολόγησα ποτέ στην αστυνομία το έγκλημα που μου χρεώνεται», θα μας πει...

Μόλις δέκα μέρες έχουν περάσει από την ομολογία-ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του 42χρονου Θανάση Λάμπρου. Για περίπου οχτώ μήνες, το έγκλημα του πρώην ναυτικού παρέμενε ανεξιχνίαστο. Κατά το διάστημα αυτό, η σύζυγός του με εμφανίσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή αναζητούσε τους δολοφόνους του άνδρα της.
Η τοπική κοινωνία της Αργολίδας, αλλά και όσοι γνώριζαν την υπόθεση, έπεσαν από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης ότι η 37χρονη Δήμητρα είχε παραδεχθεί ότι η ίδια σκότωσε τον 42χρονο. Οργή και αγανάκτηση ήταν η αντίδραση των συγγενών του πρώην ναυτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου