Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Πόλο: Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Eθνική Ανδρών!



Την Πέμπτη ο ημιτελικός με Κροατία

Αφού βρήκε την ψυχή και ισοφάρισε (7-7) μόλις 4'' πριν τη λήξη, κέρδισε στα πέναλτι 5-4 την Αυστραλία και βρίσκεται στους «4» του κόσμου, με στόχο το βάθρο!

Δέκα χρόνια ήταν πολλά. Πάρα πολλά θα λέγαμε για μια ομάδα που μας έχει συνηθίσει να μας χαρίζει διακρίσεις και χαρές.



Φέτος στο Καζάν, τα παιδιά του Θοδωρή Βλάχου έδειξαν στην φάση των ομίλων έτοιμα να επαναφέρουν την Εθνική στην ελίτ του Παγκόσμιου πόλο και το κατάφεραν, αφήνοντας υποσχέσεις για κάτι ακόμα καλύτερο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν συνεπέστατο στο ραντεβού του με μια ακόμα επιτυχία. Επικράτησε στα πέναλτι της Αυστραλίας με 5-4 (7-7 ο κανονικός αγώνας) και κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Καζάν της Ρωσίας.

Εκεί θα βρει την Κροατία (Πέμπτη 20:30) και όπως έχει δείξει ως τώρα στο τουρνουά, όπου και μετράει τέσσερα στα τέσσερα, η πρόκριση στο μεγάλο τελικό δεν είναι μακριά.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 1-3, 3-1, 2-3, 5-4

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Θ.Βλάχος): Φλέγκας, Μυλωνάκης, Δερβίσης, Γεννηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Ποντικέας, Αφρουδάκης 1, Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γούνας 1, Βλαχόπουλος, Γαλανόπουλος.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Ε.Φάτοβιτς): Στάντον-Φρεντς, Κάμπελ, Φορντ, Κότεριλ, Πάουερ 1, Γκίλχριστ, Ρόουτς 2, Γιάνγκερ 3, Σουίφτ 1, Έμερι, Χόουντεν, Μάρτιν, Ντένερλι.

Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου