Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Κουρουμπλής: Ένας αριθμός για αστυνομική ταυτότητα, ΑΜΚΑ και ΑΦΜΓια την καταπολέμηση της γραφειοκρατίαςΠροανήγγειλε τη συγκρότηση επιτροπής για τον Καλλικράτη, προκειμένου να συζητήσει το νέο θεσμικό πλαίσιο για την καλύτερη λειτουργία του θεσμού

Τις διαδικασίες για την ενοποίηση των αριθμών ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και αστυνομικής ταυτότητας με στόχο την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, ξεκινά ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπως δήλωσε, μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm.Όπως είπε, ανοίγουν θέματα που έχουν να κάνουν με τον εκσυγχρονισμό του κράτους και προανήγγειλε τη συγκρότηση επιτροπής για τον Καλλικράτη προκειμένου να συζητήσει το νέο θεσμικό πλαίσιο για την καλύτερη λειτουργία του θεσμού.

Παράλληλα, ερωτηθείς για τις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου, σχετικά με το θέμα των Θρησκευτικών, ο κ. Κουρουμπλής απέφυγε να τοποθετηθεί και περιορίστηκε να πει πως η σχέση με την Εκκλησία πρέπει να μείνει σε ένα υγιές πεδίο αμοιβαίας κατανόησης, υπογραμμίζοντας ότι τα ζητήματα πρέπει να εξαγγέλλονται με συνεννόηση και συζήτηση.

1 σχόλιο:

  1. Καταραμένε βρωμοπασόκε στραβούλιαγκα, αμετανόητο κάθαρμα........δέν κοιτάζεις τό σκότος τής ψυχής σου νά διορθώσεις, κοιττάζεις πώς νά βυθίσεις καί εμάς στό σκοτάδι. Βρωμοσυριζοπασόκε σκατόψυχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή