Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Επεισόδιο Τσίπρα με δημοσιογράφο στη Μυτιλήνη: «Με τέτοια συμπεριφορά δεν θα μπεις μέσα» (video)



Επεισόδιο ανάμεσα σε δημοσιογράφους και την φρουρά του πρωθυπουργού, σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Δημαρχείο της Μυτιλήνης, παρουσία και του αυστριακού καγκελάριου, Φάιμαν.

Οπως αναφέρει το Lesvospost.com, όταν o Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο δημαρχείο με τον αυστριακό καγκελάριο, ορισμένοι δημοσιογράφοι από κανάλια και ειδησεογραφικά πρακτορεία δεν κατάφεραν να μπουν στο κτίριο του δημαρχείου, προκειμένου να καλύψουν το γεγονός, σε αντίθεση με άλλα μέσα που εισήλθαν στο κτίριο.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, άντρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού με σπρωξιές προσπαθούσαν να αποτρέψουν την είσοδο συγκεκριμένων δημοσιογράφων μέσα στο κτίριο.

Επίσης, καταγγέλλουν πως μέσα στο δημαρχείο τελικά μπήκαν επιλεκτικά κάποιοι έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι, καθώς και το αυστριακό κανάλι που συνόδευε τον καγκελάριο, κ. Φάιμαν.

Μάλιστα, άντρες της ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα επιτέθηκαν και στον ανταποκριτή του ελληνικού κρατικού πρακτορείου ειδήσεων του ΑΠΕ ΜΠΕ στη Λέσβο, όταν ο δημοσιογράφος προσπάθησε να μπει στο κτίριο.

Όλο αυτό το επεισόδιο εκτυλισσόταν μπροστά στα μάτια του Αλέξη Τσίπρα και του κ. Φάιμαν, οι οποίοι παρακολουθούσαν από το μπαλκόνι του δημαρχείου. Ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος προς τους διαμαρτυρόμενους δημοσιογράφους τους έλεγε: "ψυχραιμία βρε παιδιά".

Ωστόσο, όταν μία δημοσιογράφος φανερά εκνευρισμένη ζήτησε τον λόγο από τον πρωθυπουργό, τότε εκείνος της απάντησε: "με τέτοια συμπεριφορά δεν θα μπεις μέσα".

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου