Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Αυτό μας έλειπε!!! Tα G-Boards ήρθαν, επιτέλους, στην Ελλάδα!



Μετά από την παγκόσμια επιτυχία τους



Τrendy και απολαυστικό, ήρθε για να σας συναρπάσει!

H νέα τρέλα των G-Boards που έχει κατακλύσει την Αμερική και την Βρετανία έρχεται τώρα πλέον  και στην Ελλάδα. Στην Eλλάδα πωλούνται όλα τα μοντέλα σε όλα τα χρώματα αποκλειστικά από το www.gboard.gr Τα G-Boards, τα “περίεργα” αυτά gadgets που θυμίζουν skateboard έχουν γίνει ανάρπαστα στο εξωτερικό. Είναι ακριβώς όπως το γνωστό Segway, απλά χωρίς το τιμόνι.



Με πρώην επαγγελματίες skater να τα λατρεύουν, μέχρι τον γιο του David Beckham, Brooklyn, που τα... “κάνει ό,τι θέλει”, τον Justin Bieber που έχει γίνει ανάρπαστος με τα κόλπα στο Instagram, αλλά και τον διάσημο αθλητή του NBA J.R. Smith και τον Snoop Dogg να τα λατρεύουν, τα G-Boards είναι το μέλλον. Ηλεκτρικά, και βασιζόμενα στις κινήσεις του χρήστη, τα G-Boards είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. To G-Board ελέγχεται αποκλειστικά και μόνο από την πίεση του σώματος που ασκείται σε πολύ ευαίσθητους αισθητήρες που δέχονται τα ερεθίσματα από τις άκρες των ποδιών του αναβάτη, και μεταφέρει την κίνηση στον κινητήρα, επιτρέποντάς σας να ταξιδεύετε με στυλ και άνεση. Είναι εκπληκτικά ανθεκτικά ενώ ακόμη και για... νέους χρήστες, είναι πανεύκολα στο να τα μάθεις.

Η τρέλα αυτή, παίρνει την... βαρετή ιδέα των Segway και την πακετάρει σε ένα νεανικό και πολύ “φρέσκο” ανθεκτικό σώμα, δίνοντας την ευκαιρία της διασκέδασης αλλά και της μετακίνησης στον οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως ηλικίας. Στην Ελλάδα, πωλούνται αποκλειστικά από το www.gboard.gr στις ανταγωνιστικότερες τιμές.

 Πώς λειτουργεί το G-Board;

Eίναι πολύ ευκολο! Αν κλίνεις προς τα εμπρός, τότε το G-Board πηγαίνει προς τα εμπρός. Γέρνεις προς τα πίσω, αριστερά ή δεξιά και θα κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις. Έχει δύο υψηλής ευαισθησίας αισθητήρες πίεσης που του επιτρέπουν στο να ανταποκριθεί στις κινήσεις σας. Είναι... σαν το ποδήλατο και χρειάζεται μόλις ένα δεκάλεπτο για να το μάθει ένας ενήλικας. Είναι πραγματικά τόσο απλό!

Είναι σίγουρο πως με ένα G-Board όχι μόνο θα λατρέψετε την ιδέα του γκάτζετ, αλλά και τις βόλτες που μπορείτε να κάνετε πανεύκολα. Τέλος, αποτελεί το ιδανικό δώρο για μικρά ή... “μεγαλύτερα” παιδιά για τα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου