Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Με επεισόδια διέλυσαν τη μεγάλη συγκέντρωση



Βροχή μολότοφ και χημικών σε Σύνταγμα και Πανεπιστημίου


Οι νεαροί που προκάλεσαν τα επεισόδια κατευθύνονται προς Εξάρχεια - Επνιξαν το κέντρο στα χημικά οι αστυνομικοί - Οι διαδηλωτές πανικόβλητοι έτρεχαν για να γλιτώσουν

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η πλατεία Συντάγματος περίπου στις 2 το μεσημέρι όταν και ξεκίνησαν επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ. Νεαροί άρχισαν να πετούν βροχή από μολότοφ στις οποίες η αστυνομία απάντησε με εκτεταμένη χρήση χημικών. Ακολούθησε πετροπόλεμος και κυνηγητό στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα μεταξύ των αναρχικών και της αστυνομίας. Ο κόσμος που συμμετείχε στην πορεία πανικοβλήθηκε και ετράπη σε φυγή, ενώ όπως καταγγέλουν η αστυνομία τους έπνιξε στα χημικά.

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και στην πλατεία Κλαυθμώνος με ρίψη μολότοφ αλλα και έξω από τη Βουλή όπου αγρότες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια με μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Οι αγρότες κατηγόρησαν τους διαδηλωτές ότι είχαν πάει στην πορεία για να διαλύσουν τη διαδήλωση και  αμέσως τα αίματα άναψαν, ευτυχώς όμως οι πιο ψύχραιμοι βοήθησαν να ηρεμήσει το κλίμα.

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές για τα επεισόδια.

Αυτή την ώρα οι νεαροί έχουν συγκεντρωθεί στα Εξάρχεια όπου καίνε κάδους, ενώ νωρίτερα σημειώθηκε επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.


Η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ



Αυτή ειναι η εικόνα τωρα απο πλατεία εξαρχειων




Δείτε φωτογραφίες με τα επεισόδια στην Πλ. Συντάγματος






















.


δες το βιντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου