Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Ενα ελληνικό στα πιο όμορφα απομακρυσμένα ξενοδοχεία στον κόσμο



Το Business Insider έχει καταρτίσει μια λίστα με τα 27 πιο απομακρυσμένα ξενοδοχεία στον κόσμο. Ανάμεσά τους ένα ελληνικό.



Εάν διανύετε περίοδο αναζήτησης ενός ταξιδιού που μπορείτε να απολαύσετε χωρίς πολυκοσμία, η επιλογή του σωστού ξενοδοχείου μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Αν και το να κλείσετε ένα ξενοδοχείο σε μικρή απόσταση από τις πόλεις μπορεί να σας εξασφαλίσει εύκολη πρόσβαση στα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής, μπορεί επίσης να σημαίνει μεγάλη πολυκοσμία και φασαρία.
Το Business Insider έχει καταρτίσει μια λίστα με τα 27 πιο απομακρυσμένα ξενοδοχεία στον κόσμο, τα οποία μπορούν να προσφέρουν πολυτελείς πινελιές στις διακοπές σας και μια πιο προσωπική εμπειρία.
Αν και η πρόσβαση σε κάποια από αυτά μπορεί να είναι δύσκολη, αξίζουν το ταξίδι αφού βρίσκονται σε εκπληκτικές περιοχές, όπως στη μέση της ερήμου ή στην κορυφή ενός βουνού.
Ανάμεσα στα 27 εκπληκτικά αυτά ξενοδοχεία, συμπεριλαμβάνεται και ένα ελληνικό, το οποίο βρίσκεται στο υπέροχο χωριό Αρίστη του Νομού Ιωαννίνων.
Πρόκειται για το ξενοδοχείο Aristi Mountain Resort & Villas, το οποίο το Business Insider περιγράφει ως εξής:
«Σκαρφαλωμένο στην οροσειρά της Πίνδου, το Aristi Mountain Resort & Villas είναι αγαπημένο όσων αναζητούν μια απόδραση στη φύση χωρίς φασαρία. Το ξενοδοχείο είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για πεζοπορία και έχει τόσο σουίτες όσο και βίλες για τους επισκέπτες».




Αρίστη

Η Αρίστη είναι χωριό του νομού Ιωαννίνων του δήμου Ζαγορίου, χτισμένο σε υψόμετρο 642 μέτρων σε απόσταση 48 χλμ ΒΔ των Ιωαννίνων. Η αρχική ονομασία του οικισμού ήταν Αρτσίστα, ενώ το 1928 έλαβε τη σημερινή του ονομασία.
Ο πληθυσμός της Αρίστης σύμφωνα με την απογραφή του 2011 είναι 128 κάτοικοι και η περιοχή είναι χαρακτηρισμένη ως παραδοσιακός οικισμός.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου