Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Οικογενειακή τραγωδία το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή η κόρη - Σοβαρά τραυματισμένη η μάνα



Μητέρα και κόρη είναι τελικά οι δύο γυναίκες που παρασύρθηκαν νωρίτερα το απόγευμα από ΙΧ αυτοκίνητο, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα η πρώτη και να υποστεί σοβαρά τραύματα η δεύτερη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο γυναίκες ήταν πεζές και στέκονταν σε διαχωριστική νησίδα στο ύψος της ΧΑΝΘ (Μαν. Ανδρόνικου-Αγγελάκη-Λεωφόρος Στρατού), περιμένοντας -απ' ό,τι φαίνεται- να περάσουν το οδόστρωμα, όταν έπεσε πάνω τους ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ξέφυγε από την πορεία του, ύστερα από σύγκρουση που προηγήθηκε με λεωφορείο.
AdTech Ad
Κατά τη νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, επρόκειτο για λεωφορείο του ΚΤΕΛ κι όχι του ΟΑΣΘ, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες.
Αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού συμβάντος ήταν τρίτη γυναίκα, αδελφή και κόρη των θυμάτων, που στεκόταν στο ίδιο σημείο, αλλά δεν τραυματίστηκε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπέστη σοκ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Σε νοσοκομείο διακομίστηκε και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη και η μητέρα της.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο οδηγοί των οχημάτων που συγκρούστηκαν. Πρόκειται για έναν 28χρονο (ΙΧ) κι έναν 52χρονο (λεωφορείο), οι οποίοι εξετάζονται από την Τροχαία που διενεργεί την προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου