Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Στο λιμάνι του Πειραιά η Αντζελίνα Τζολί [Εικόνες]



Το λιμάνι του Πειραιά, όπου αυτήν την στιγμή βρίσκονται περισσότεροι από 3500 πρόσφυγες και μετανάστες, επισκέπτεται η Αντζελίνα Τζολί .


Στον Πειραιά βρίσκεται αυτήν την ώρα η δημοφιλής ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ, Αντζελίνα Τζολί, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ελλάδα. Η κ. Τζολί έφτασε πριν από λίγη ώρα στην πύλη Ε1 και σύμφωνα με πληροφορίες θα επισκεφθεί και άλλους χώρους φιλοξενίας προσφύγων στην Αθήνα.

Στο λιμάνι του Πειραιά όπου φιλοξενούνται περισσότεροι από 3.500 πρόσφυγες και μετανάστες, επικρατεί συνωστισμός, αφού όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν από κοντά τη διάσημη σταρ του Χόλιγουντ.
Η διάσημη ηθοποιός είχε αναχωρήσει οδικώς, πριν από 20 λεπτά, από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου έφτασε στις 10:15 με ιδιωτική πτήση, η οποία προσγειώθηκε στον χώρο των VIP και φιλοξενήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο κτίριο της Γενικής Αεροπορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός ζήτησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα χωρίς μέχρι αυτήν την στιγμή να έχει οριστικοποιηθεί το ραντεβού. 
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την άφιξή της στο λιμάνι του Πειραιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου