Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

Προσοχή: Κρυμμένο πορνογραφικό υλικό σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης!Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η είδηση ότι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τόσο αυστηρή πολιτική κατά του γυμνού όπως το Instagram, προσφέρει «απλόχερα» στους χρήστες του «κρυφό» πορνογραφικό υλικό.....


Σύμφωνα με καταγγελίες, το σκληρό πορνογραφικό υλικό, στο οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση ακόμα και ανήλικα παιδιά βρίσκεται κρυμμένο σε… αραβικά hashtag που ανακάλυψε ο blogger, Jed Ismael.
AdTech Ad
Το μόνο που έκανε, δε, ήταν να πατήσει πάνω σε ένα hashtag, το οποίο στα αραβικά σημαίνει «ταινίες», χωρίς να του γίνει καν κάποιος υποτυπώδης έλεγχος ηλικίας!
«Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν φορές που οι άνθρωποι ίσως θελήσουν να μοιραστούν γυμνές, καλλιτεχνικής φύσεως εικόνες, αλλά για διάφορους λόγους δεν επιτρέπουμε το γυμνό στο Instagram», είναι πάντως η επίσημη θέση του Instagram για τις περισσότερο αποκαλυπτικές φωτογραφίες, την ίδια ώρα που υπεύθυνοι της διαδικτυακής πλατφόρμας ανακοίνωσαν ότι ερευνούν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου