Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Γιώργος Σκινδηλιας: Ο καταστροφέας των Αγγελόπουλων, της Χαλυβουργικής και του Ολυμπιακού



Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο αρχιτέκτονας του χάους που ακούει στο όνομα Γιώργος Σκινδήλιας οδηγεί τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού σε επικίνδυνες ατραπούς με μόνο στόχο να διατηρεί το μισθό του...

 
 Βρίσκεται πίσω από όλα. Είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στο παρασκήνιο και οδήγησε τους Αγγελοπουλους να ρίξουν στα βράχια μια ιστορική εταιρεία όπως η Χαλυβουργική.


Ήταν ο άνθρωπος που πήρε τη Χαλυβουργική βιώσιμη και την έφερε σε σημείο να χρωστάει παντού. Την ίδια ώρα καρατόμησε τους περισσότερους εργαζόμενους και τους οδήγησε σε πρωτοφανείς εργασιακές συνθήκες, με το επιχείρημα ότι θα διασώσει και θα εξυγιάνει την εταιρεία.

Κατά τον ίδιο τρόπο τους οδήγησε σε απόλυτη κόντρα με τον πατέρα τους, εκθέτοντας ολόκληρη την οικογένεια στο πανελλήνιο.

Ήταν ο ενορχηστρωτής της επίθεσης των παιδιών στον πατέρα και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις ανακοινώσεις τους ότι ο πατέρας τους είναι ανίκανος να διοικήσει.

Τώρα με τις ίδιες υπόγειες μεθόδους οδηγεί στο χάος τον Ολυμπιακό συνθλίβοντας το κύρος της ομάδας σε βάρος ολοκλήρου του ελληνικού μπάσκετ.

Δυστυχώς οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν εννοούν να καταλάβουν το μεγάλο κακό...
Δεν είναι τυχαίο πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει απολυθεί δυο φορές στο παρελθόν και από τον Πατριάρχη της οικογένειας, Παναγιώτη και από τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.
Πριν από πολλά χρόνια ο αείμνηστος Παναγιώτης Αγγελόπουλος τον έστειλε στην Αμερική προκειμένου ν΄αναλάβει ένα εργοστάσιο. Δυστυχώς η διαχείρισή του εργοστασίου και η κακή συμπεριφορά απέναντί σε Κινέζους πελάτες, οδήγησαν τον αείμνηστο στην απόφαση να τον διώξει...νύχτα.

Κατά τον ίδιο τρόπο του είχε δείξει την έξοδο και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.
Τώρα οδηγεί και τους Παναγιώτη και Γιώργο στο βούρκο... δημιουργώντας επικοινωνιακές «σκηνές» και ωθώντας τις καταστάσεις στα άκρα.
Όταν θα καταλάβουν θα είναι πολύ αργά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου