Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Οριστικό: Οδηγός στο μοιραίο τζιπ ήταν ο Παντελίδης



Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις και τις εξετάσεις DNA για το δυστύχημα που προκάλεσε το θάνατο του Παντελή Παντελίδη.



Τα πρώτα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις και τις εξετάσεις DNA για το δυστύχημα που προκάλεσε το θάνατο του Παντελή Παντελίδη και τους τραυματισμούς της 30χρονης Μίνας Αρνατούτη και της 21χρονης Φρόσω Κυριακού στις 18 Φεβρουαρίου 2016, έφθασαν στους αξιωματικούς της Τροχαίας.
Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA έδειξαν ότι οδηγός του τζιπ μάρκας Mercedes ήταν ο Παντελής Παντελίδης, συνοδηγός η Φρόσω Κυριακού και στο πίσω κάθισμα καθόταν η Μίνα Αρναούτη.
Διευκρινίζεται ότι ο οδηγός και η συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ενώ η Μίνα Αρναούτη φορούσε. Όσον αφορά τις τοξικολογικές-αιματολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Συγκεκριμένα η ποσότητα που ανιχνεύτηκε ανέρχεται, σύμφωνα με στελέχη της Τροχαίας, στο 1,7 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος.
Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή πιθανότατα, όπως λένε έγκυρες πηγές, θα «προσβάλλει τις τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να γίνουν εκ νέου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου