Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Παντελής Παντελίδης: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές για την Μίνα και την Φρόσω



Το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του τραγουδιστή αποδείχτηκε τεράστιο. Τι έδειξαν όμως για τα δύο κορίτσια που ήταν μαζί του στο τζιπ;


Η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα, ήταν 2,72 γραμμάρια ανά λίτρο. Η πληροφορία αυτή σόκαρε τους πάντες και έκανε τους ειδικούς να υποστηρίζουν ότι βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Έτσι, αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα της υπόθεσης....

Μια νέα παράµετρος στην υπόθεση είναι και η πληροφορία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το “Πρώτο Θέμα” σύμφωνα με την οποία υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ βρέθηκε και στα δείγματα αίματος που ελήφθησαν από τα δύο κορίτσια που επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο.
Η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, είχαν πιει περίπου όσο και ο τραγουδιστής, αν και η ποσότητα αλκοόλ που ανιχνεύεται διαφέρει από οργανισμό σε οργανισμό.
Αυτό σημαίνει αν τελικά επαληθευτούν αυτά τα στοιχεία στην δικογραφία, ότι και τα τρία παιδιά που ήταν στο αυτοκίνητο ήταν κυριολεκτικά σε πολύ άσχημη κατάσταση. Έτσι είναι πολύ πιθανό να μην υπήρχε ούτε έλεγχος συνείδησης, ούτε έλεγχος λογικής και κατά ένα τεράστιο ποσοστό μπορεί κυριολεκτικά να τους ξύπνησε το τρομερό δυστύχημα.
Ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαµπος Λυκούδης, µε μια λιτή δήλωση το βράδυ της Πέµπτης είπε ότι λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο Παντελίδης, ήταν αδύνατον να οδηγούσε αυτός.


Θέση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση µε τα συµπεράσµατα της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα αποτελέσµατα των δειγµάτων DNA που πάρθηκαν, τα οποία “δείχνουν” ως οδηγό τον 32χρονο τραγουδιστή.

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου