Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Your Face Sounds Familiar: Η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο!



Στην κορυφή με ιδιαίτερη ευκολία ο ΑΝΤ1 - Μονοψήφια νούμερα για τα υπόλοιπα κανάλια



Άργησε αλλά επέστρεψε στις οθόνες μας και ήταν πολλοί οι τηλεθεατές που το περίμεναν, σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. Το Your Face Sounds Familiar πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του -με καθυστέρηση ενός χρόνου- και το χαμόγελο ξαναβρήκε τη θέση του στο πρόσωπο της Μαρίας Μπεκατώρου, η οποία ποτέ δεν έκρυψε τη στενοχώρια της για την αναβολή που είχε πάρει το show. Λαμπερή και γελαστή, η παρουσιάστρια έβαλε από το πρώτο δευτερόλεπτο το τηλεοπτικό κοινό σε διάθεση χαράς και απέδειξε και φέτος ότι το YFSF της ταιριάζει γάντι!

Τέσσερα νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή έδωσαν άλλο χρώμα στη βραδιά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης, πρώτη φορά σε τέτοιο ρόλο, τον εξυπηρέτησε άκρως επαγγελματικά. Η κριτική του Σταμάτη Φασουλή, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν ξεχωριστή και με ειδικό βάρος. Η πανέμορφη, sexy και γλωσσοπλάστης Κατερίνα Παπουτσάκη, τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, αλλά ελπίζουμε να μη μείνει μόνο πανέμορφη και sexy στα επόμενα live του show. Όσο για τον Νίκο Μουτσινά, ήταν αυτός που ξεχώρισε περισσότερο από τους τέσσερις, ρίχνοντας στο τραπέζι εύστοχες ατάκες που ζωντάνευαν την αρκετά συγκρατημένη και ελαφρώς υποτονική κριτική του πρώτου live.

Όσο για τους διαγωνιζόμενους... Βαλάντης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Σταμάτης Γαρδέλης και Γιάννης Κρητικός ήταν αυτοί που -για διαφορετικό λόγο ο καθένας- έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις μεταμφιέσεις της πρώτης εβδομάδας. Ας μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για το ποιοι κινδυνεύουν να περάσουν αδιάφορα...

Κατά τ' άλλα, κάποια προβλήματα ήχου που αντιμετώπισε το show δεν κατάφεραν να στερήσουν και πολλά από το άψογο στήσιμό του.



Το YFSF, λοιπόν, είναι ξανά εδώ και "ζαλίζει" τα μηχανάκια μέτρησης τηλεθέασης. Ο μέσος όρος στο σύνολο ήταν 38,6%, ενώ στο τελευταίο μισάωρο έφτασε μέχρι το 45,7%. Στο δυναμικό κοινό το show έκανε μέσο όρο 40,6% και κατάφερε να σκαρφαλώσει έως το 49,1%!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου