Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Χωρίζουν (πάλι) Τζολί - Πιτ; Ο Μπραντ δεν αντέχει να την βλέπει έτσι, λένε



Η σκελετωμένη εμφάνιση της Τζολί και η άρνησή της να παραδεχτεί το πρόβλημά της φέρεται να έχει προκαλέσει ρήγμα ανάμεσα στο ζευγάρι.



Οι ανησυχίες για την υγεία της Αντζελίνα Τζολί ξεκίνησαν τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, η πρόσφατη αποκάλυψη ότι η Τζολί έχει χάσει πολύ βάρος είναι τρομακτική.
Και σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτό έχει προκαλέσει ρήγμα ανάμεσα στην Αντζελίνα και τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ.
Μάλιστα, αυτός φέρεται ότι είναι ένας από τους λόγους που ο Πιτ σχεδιάζει να πάρει διαζύγιο.
Τα κακά δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι το βάρος της είναι μόλις 35 κιλά και η ηθοποιός σχεδόν παλεύει για τη ζωή της.
Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλούνται τα δημοσιεύματα, η απώλεια βάρους οφείλεται στο γεγονός ότι πάσχει από ανορεξία, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι μπορεί να οφείλεται στο άγχος και την κατάθλιψη.
Το σύνδρομο της απώλειας βάρους της άρχισε από το 2007, αμέσως αφού έχασε τη μητέρα της από καρκίνο. Η Τζολί υποβλήθηκε ακόμη και προληπτική διπλή μαστεκτομή, το 2013 και αφαίρεσε τις ωοθήκες της το 2015, όταν ένα γενετικό τεστ έδειξε ότι είχε 50% πιθανότητες να αναπτύξει καρκίνο. Ορισμένοι ειδικοί θεωρούν ότι η απώλεια του βάρους της οφείλεται στις δύο χειρουργικές επεμβάσεις.
Ο Πιτ έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να την στηρίξει σε αυτό τον αγώνα, ωστόσο είναι πολύ ανήσυχος για τη διατροφική διαταραχή της. Μάλιστα, το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι σχεδόν την παρακαλάει να ζητήσει βοήθεια, όπως αποκαλύπτει το International Business Times. Το ρεπορτάζ ισχυρίστηκε επίσης ότι η αγάπη του για εκείνη τον έχει αναγκάσει να ζητήσει ακόμα και διαζύγιο, προκειμένου να την κάνει να συνέλθει.
Οσο για την αντίδραση των παιδιών της, η πηγή προσθέτει ότι είναι τρομοκρατημένα βλέποντας την πανέμορφη μητέρα τους να εξασθενεί και ζουν με τον φόβο ότι θα πεθάνει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.
Ωστόσο, ο Πιτ διαβεβαιώνει τα παιδιά ότι η Τζολί θα συνέλθει σύντομα αφού έχει πάει στον γιατρό και έχει ζητήσει ιατρική βοήθεια.
Αν και η Αντζελίνα Τζολί δεν έχει μιλήσει ποτέ για το θέμα της απώλειας βάρους της, παραδέχθηκε κάποτε ότι η κατάθλιψη και το άγχος μετά την απώλεια της μητέρας της την οδήγησαν σε μεγάλη απώλεια βάρους. Ωστόσο, η ίδια έσπευσε να προσθέσει ότι προσπαθεί να είναι υγιής για χάρη των έξι παιδιών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου