Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Παντελής Παντελίδης: Κυριάκου και Αρναούτη «σπάνε» τη σιωπή τουςΤη σιωπή τους "σπάνε" μιλώντας στον κυριακάτικο Τύπο οι δυο συνεπιβάτιδες του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο για τη ζωή του τροχαίο, Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη.


Η πρώτη απαντά σε όσους επιχείρησαν να πλήξουν την αξιοπιστία της δηλώνοντας πως έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη.
"Όλα αυτά που γράφονται ή λέγονται είναι ψέματα. Είναι σενάρια στο μυαλό κάποιων που δεν ξέρουν τι πραγματικά συνέβη. Αυτό τον καιρό ασχολούμαι με τις φυσιοθεραπείες μου και προσπαθώ να ξεπεράσω το τραύμα που μου άφησε η τραγωδία. Έχω επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας μου", λέει στη Real News.
Από τη μεριά της, η Μίνα Αρναούτη μιλάει μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται και ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε νέο χειρουργείο: "Παρακολουθώ τις εξελίξεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ακούω και διαβάζω όλα όσα λέγονται και γράφονται".
Παράλληλα, η εφημερίδα παρουσιάζει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ρίχνοντας φως στις συνθήκες θανάτου του Παντελή Παντελίδη.
Η καθηγήτρια ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου περιγράφει τον Παντελή ως έναν άνδρα "καλής θρέψης" και "άρτιας σωματικής διάπλασης", ο οποίος φορούσε "μαύρη μπλούζα με κοντό μανίκι, αθλητική φόρμα χρώματος μαύρου, κάλτσες και μποτάκια".
Όπως είπε, από τα τραύματα η μπλούζα που φορούσε σκίστηκε στον δεξί ώμο, στην πλάτη και σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά ενώ αίσθηση προκαλεί το στοιχείο ότι στο σώμα του εντοπίστηκαν "χώμα και χαλίκια".
Περιγράφει με λεπτομερή σκίτσα ότι ο Παντελής είχε δύο τραύματα στο δεξιό τμήμα του κεφαλιού, παράλληλα μεταξύ τους σε απόσταση τεσσάρων εκατοστών από το αυτί μέχρι τον κρόταφο αλλά και δύο παράλληλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη με μήκος τεσσάρων εκατοστών περίπου.
Στο κεφάλι του υπήρχε "συμπιεστικό κάταγμα στο δεξιό βρεγματικό οστό, το οποίο συνεχίζεται στο δεξιό κροταφικό οστό και καταλήγει στο ινιακό οστό".
Αναφορικά με την εικόνα της καρδιάς του Παντελίδη, η ιατροδικαστής φαίνεται ότι προβληματίστηκε επισημαίνοντας ότι ο τραγουδιστής έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια.

Όσο για τον δικηγόρο της οικογένειας, Χαράλαμπο Λυκούδη, αντεπιτίθεται σε όσους χρεώνουν στην οικογένεια του τραγουδιστή "ταπεινά κίνητρα" για τις αποζημιώσεις.
"Αυτές οι διαδόσεις δεν αποτελούν απλώς μια μομφή κατά της οικογένειας, αλλά στοχεύουν στον ηθικό θάνατό της, κάτι που δεν θα επιτρέψω. Είναι κακόβουλη, χυδαία και ανήθικη η προσπάθεια να εμφανίσουν ότι η οικογένεια έχει ταπεινά κίνητρα. Μοναδικός της στόχος είναι η ανεύρεση της ουσιαστικής αλήθειας, όποια κι αν είναι αυτή. Συνεπώς η αγωνία μας είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια και όχι να αποφύγουμε την πληρωμή μερικών χιλιάδων ευρώ. Η οικογένεια είναι αξιοπρεπής, ηθική και περήφανη. Δε θα επιτρέψω ούτε αμυχή στην ηθική της", σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου