Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο 23χρονης Ελληνίδας στη Βουλγαρία από ηλεκτροπληξία



Ανείπωτος πόνος σε συγγενείς και φίλους και στην κοινωνία της Θάσου για το θάνατο από ηλεκτροπληξία 23χρονης γυναίκας στη Βουλγαρία.


Ο ιατροδικαστής που ανέλαβε να κάνει τη νεκροψία στο άψυχο σώμα της εκτός από ηλεκτροπληξία είπε ότι εντόπισε και άλλα ευρύματα, τα οποία δεν αποκάλυψε. Αντίθετα η νεκροψία που έγινε στη Βουλγαρία έκανε λόγο για θάνατο απο ηλεκτροπληξία.
Το περιστατικό συνέβη το Μεγάλο Σάββατο, σε διαμέρισμα στη Βουλγαρία, όπου η 23χρονη Σωτηρία Σαλταρή βρισκόταν με τον 30χρονο σύντροφό της, Βούλγαρο χορευτή, Bozhidar Gugushev (TEO).
Σύμφωνα με τον 30χρονο καθώς έκανε ντους, άρχισε να τον χτυπά το ρεύμα και η σύντροφός του επιχείρησε να τον τραβήξει έξω. Αποτέλεσμα ήταν να σωθεί αυτός, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του και να βρει τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία η σύντρoφός του.
UntitledΠηγή: Kavalanews
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του kavalanews, οι πληροφορίες για το πώς ακριβώς προκλήθηκε η ηλεκτροπληξία είναι συγκεχυμένες καθώς δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το τι ακριβώς έκανε η άτυχη κοπέλα την ώρα του δυστυχήματος.
Τα αίτια του θανάτου της διαπιστώθηκαν από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη Βουλγαρία.

Οι γονείς της νέας γυναίκας παρέλαβαν τη σορό της κόρης τους και ζήτησαν να γίνει εκ νέου στην Ελλάδα ιατροδικαστική εξέταση.
Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία εφημερίδα «η Θασιακή» επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος προήλθε από ηλεκτροπληξία αλλά είπε ότι «από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψαν και άλλα ευρήματα».
SOTIRIA SALTARIΠηγή: Kavalanews
Απέφυγε ωστόσο να επεκταθεί σε λεπτομέρειες σεβόμενος την επιθυμία της οικογένειάς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου