Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Τι κατέθεσε η μητέρα του 5χρονου Στάθη που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ

 

 

Τι κατέθεσε η μητέρα του 5χρονου Στάθη που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ

 

 Όπως μετέφερε ο δικηγόρος της, η μητέρα είχε ξαναπάει με το παιδί της στο σπίτι του 72χρονου, αλλά ο πεντάχρονος ουδέποτε είχε έρθει σε επαφή με τα σκυλιά. Κάποια στιγμή η μητέρα είχε μπει στο σπίτι για να ετοιμάσει καφέδες και άφησε το παιδί στο κιόσκι όπου βρίσκονταν όλοι.

"Όλα συνέβησαν μέσα σε ενάμιση λεπτό. Άκουσα φωνές και βγήκα έξω και είδα δύο σκυλιά να βρίσκονται πάνω από το παιδί, να το έχουν αρπάξει και να προσπαθεί ο ιδιοκτήτης και ο σύντροφός μου να το απελευθερώσουν". Αυτά φέρεται να κατέθεσε η μητέρα στον ανακριτή, σύμφωνα με το δικηγόρο της.
Όπως υποστήριξε η μητέρα στην κατάθεσή της, το παιδί της δεν θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα του υπογείου, καθώς ήταν μικρόσωμο και όχι τόσο δυνατό. Η ίδια το δικαιολόγησε αυτό και από την απόσταση από το μέρος όπου φυλάσσονταν τα ζώα και το σημείο της επίθεσης. Η μητέρα έχει την υποψία ότι τα σκυλιά βγήκαν κάποια στιγμή από το χώρο όπου βρίσκονταν μετά την επίσκεψη ενήλικα, ο οποίος δεν έκλεισε σωστά την πόρτα τους.
“Ουδέποτε ο άτυχος Στάθης είχε επαφή με τα σκυλιά. Απελευθερώθηκαν είτε από χέρι ενηλίκου είτε βρήκαν κάποιο πέρασμα αν και το δεύτερο δεν το θεωρώ πιθανό” είπε ο δικηγόρος της μητέρας του Στάθη.
Ο δικηγόρος αποκάλυψε ακόμα πως ένα από τα σκυλιά επιτέθηκε και στην μητέρα, η οποία στην προσπάθεια της να σώσει το παιδί της, τραυματίστηκε και η ίδια, με αποτέλεσμα να της κάνουν ράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου