Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Σεργουλόπουλος ψαλιδίζουν την τηλεθέασης της Ελένης Μενεγάκη



Τι δείχνουν οι μετρήσεις για τις εκπομπές της μεσημεριανής ζώνης;


 Με την Ελένη Μενεγάκη να παραμένει ακλόνητη στο θρόνο της στη μεσημεριανή ζώνη, εδώ και χρόνια, το παιχνίδι της τηλεθέασης δυσκολεύει για όσους παίζουν απέναντί της. Όμως, τελευταία, κάτι φαίνεται να αλλάζει...

Εδώ και μερικές εβδομάδες τα νούμερα της "Ελένης" παρουσιάζουν εμφανή σημάδια κόπωσης, συγκριτικά με τους πρώτους μήνες της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν. Στην απέναντι όχθη, οι "NaMaSte" και το "ΦΜ Live" παίρνουν βαθιές ανάσες και ανεβαίνουν αργά αλλά σταθερά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σημείωσε μέσο όρο στο σύνολο 16,4%. Η Ναταλία Γερμανού απαγκιστρώθηκε από τα χαμηλά μονοψήφια, βελτίωσε σημαντικά τις επιδόσεις της και έφτασε σε τέταρτο έως και 10,5%. Την ίδια ώρα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου έκαναν μέσο όρο 12,5%, πλησιάζοντας αρκετά την μεγάλη τους αντίπαλο.

Το δυναμικό κοινό παραμένει το δυνατό χαρτί της Ελένης -χθες έφτασε μέχρι το 25,8%. Ωστόσο, η Ναταλία διπλασίασε το σκορ των προηγούμενων μηνών και άγγιξε το 12,4%, ενώ στο 15,4% κατάφεραν να φτάσουν ο Φώτης και η Μαρία.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου