Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Οι διακοπές κατέληξαν σε τραγωδία: 24χρονη σκοτώθηκε από κατολίσθηση - Στο χειρουργείο η φίλη της




Οι δυο φίλες σπούδαζαν μαζί στην Πάτρα


«Ένας βράχος που έπεσε χτύπησε την αδερφή μου στο κεφάλι και τραυμάτισε θανάσιμα τη φίλη της» λέει στο protothema.gr σοκαρισμένη η αδερφή της 25χρονης

Μια μεσημεριανή βόλτα σε απόκρημνα σημεία της Μεσσηνίας με καταρράκτες και λιμνούλες που για τους περισσότερους αποτελεί επίγειο παράδεισο έμελλε να γίνει η κόλαση για δυο νεαρές φίλες.

Λόγω της βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί, έγινε κατολίσθηση, με αποτέλεσμα βράχος να χτυπήσει τα δυο κορίτσια. Το ένα έχασε επί τόπου τη ζωή της, ενώ το άλλο βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου χειρουργείται.

Το protothema.gr μίλησε με τη Σταυρούλα, την αδερφή της τραυματισμένης κοπέλας, η οποία μας είπε ότι η αδερφή της βρίσκεται στο νοσοκομείο και αυτήν την ώρα χειρουργείται.

«Η αδερφή μου αυτήν την ώρα είναι στο νοσοκομείο και χειρουργείται. Δυστυχώς η φίλη της δεν ζει. Σπούδαζαν μαζί στην Πάτρα και είχαν έρθει εδώ, στη Μεσσηνία στο πατρικό μας σπίτι για διακοπές. Είχαν πάει για πεζοπορία και λόγω της βροχής έγινε κατολίσθηση την ώρα που περπατούσαν. Το μόνο που γνωρίζω μέχρι στιγμής είναι πως ένας βράχος που έπεσε χτύπησε την αδερφή μου στο κεφάλι και τραυμάτισε θανάσιμα τη φίλη της. Η αδερφή μου μέχρι να μπει στο χειρουργείο είχε τις αισθήσεις της».

Η 25χρονη που αυτή την ώρα χειρουργείται



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου