Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Φρίκη στη Λάρισα: Βίαζαν και εξέδιδαν 14χρονη που είχαν απαγάγει



Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες του ανθρώπινου δράματος


Δεν χωράει ανθρώπου νους την υπόθεση που αποκαλύφθηκε στη Λάρισα με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 14 ετών.
Η άτυχη κοπέλα είχε πέσει στα χέρια δυο Ελλήνων μαστροπών, οι οποίοι την κρατούσαν φυλακισμένη και την υποχρέωναν να υφίσταται καθημερινά σεξουαλική κακοποίηση από τους «πελάτες» τους!
Το ανθρώπινο δράμα εκτυλισσόταν σε ένα διαμέρισμα της θεσσαλικής πρωτεύουσας στο οποίο συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης ένας 55χρονος που φέρεται και ως «εγκέφαλος» της υπόθεσης και ο 56χρονος συνεργός του που εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επιμέλεια της μικρής είχε αφαιρεθεί από τη μητέρα και την είχε αναλάβει ένα εκκλησιαστικό ίδρυμα. Ωστόσο, τον περασμένο Φεβρουάριο, η 14χρονη, με τη βοήθεια της μητέρας της, κατάφερε να το σκάσει από εκεί.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατέληξε στο σπίτι του 56χρονου, όπου και τη γνώρισε ο 55χρονος, ο οποίος τον Αύγουστο την πήρε στο διαμέρισμά του και άρχισε να την εκδίδει, έναντι αμοιβής σε άγνωστο αριθμό ατόμων, ενώ παράλληλα τη βίαζε και ο ίδιος.
Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, με τον 55χρονο να κατηγορείται για μαστροπεία, παράνομη κατακράτηση και βιασμό, ενώ στον 56χρονο αποδίδονται κατηγορίες για απλή συνέργεια στη μαστροπεία και για αρπαγή ανηλίκου.
Από τους «πελάτες», έχουν ταυτοποιηθεί τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία και αντιμετωπίζουν την κατηγορία του βιασμού.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Συνελήφθη χθες (31-08-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης κατακράτησης και του βιασμού σε βάρος 14χρονης ημεδαπής.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 55χρονος, από τα μέσα Αυγούστου του τρέχοντος έτους, κρατούσε παρά τη θέληση της την ανήλικη σε διαμέρισμα στη Λάρισα και την εξωθούσε στην πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Σήμερα (01-09-2016) το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, 56χρονος ημεδαπός, συνεργός του 55χρονου, κατηγορούμενος για απλή συνέργεια στο αδίκημα της μαστροπείας και αρπαγή ανηλίκου.
Επιπλέον, η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει τέσσερα ακόμα άτομα, τρεις ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, που κατηγορούνται για βιασμό σε βάρος της 14χρονης ημεδαπής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου