Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Όλο το παρασκήνιο στο τηλεοπτικό τοπίο – Οι συναντήσεις του Καλογρίτσα με Κοντομηνά και οι επαφές με Μπόμπολα – Τι ενδιαφέρει τον Μαρινάκη

 
 
Το ενδεχόμενο Καλογρίτσας και Μαρινάκης να εξαγοράσουν κάποιο κανάλι που δεν έλαβε άδεια είναι δύσκολο 
 
Πληθαίνουν οι διεργασίες και οι ζυμώσεις στο νέο τηλεοπτικό τοπίο, όπως αυτό θα διαμορφωθεί το επόμενο τρίμηνο μετά τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών, καθώς στο “παιχνίδι” μπαίνουν δύο νέοι παίκτες, υπάρχουν ήδη που έχουν ήδη κανάλια και άδεια και πολλοί μένουν εκτός τηλεόρασης.
Τα πράγματα στην περίπτωση του κ. Θοδωρή Κυριακού για τον ΑΝΤ1 και του κ. Αλαφούζου για τον ΣΚΑΙ είναι πιο εύκολα, καθώς έχουν ήδη κανάλια, με πρόγραμμα και ήδη ένα κομμάτι της διαφημιστικής πίτας.

Οι δύο νέοι όμως επιχειρηματίες που εισέρχονται στον χώρο της τηλεόρασης, κ.κ. Μαρινάκης και Καλογρίτσας δεν έχουν τίποτα και επομένως έχουν ήδη ξεκινήσει τις παρασκηνιακές επαφές με όλους για να καταστρώσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι εάν οι δύο νέοι καναλάρχες θα κάνουν μία προσπάθεια μόνοι τους, να δημιουργήσουν τα δικά τους νέα κανάλια ή σκοπεύουν να αξιοποιήσουν είτε το έμψυχο είτε το άψυχο υλικό από τα κανάλια που υπάρχουν και δεν έλαβαν τηλεοπτική άδεια.
Το ενδεχόμενο κάποιος από τους δύο ή και οι δύο να εξαγοράσουν έναν ολόκληρο τηλεοπτικό σταθμό φαίνεται αρχικά δύσκολο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο κ. Καλογρίτσας έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον ισχυρό άντρα του Alpha, κ. Δημήτρη Κοντομηνά, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συζήτησης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Καλογρίτσας βρίσκεται σε επαφές και με την πλευρά Μπόμπολα, που είναι ένας από τους βασικούς μετόχους του Mega, ενώ προκύπτουν επαφές και με την πλευρά Βαρδινογιάννη για το Star.

Tην ίδια ώρα, ο επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται να ενδιαφέρεται είτε για τις παλιές εγκαταστάσεις του Alpha στην Αττική Οδό είτε για τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Star με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στα κανάλια, το Mega το οποίο είναι στη δυσχερέστερη κατάσταση φαίνεται πως ανοίγουν παράθυρα διάσωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου