Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Τροχαίο Παντελίδη: Ερευνώνται πιθανές ευθύνες Κυριάκου και Αρναούτη



Έπειτα από μήνυση που έχει καταθέσει η οικογένεια του τραγουδιστή


Ο εισαγγελέας διενεργεί προκαταρκτική εξέταση - Πληροφορίες ότι ελέγχονται για ψευδορκία Κυριάκου και Αρναούτη - Η Φρόσω Κυριάκου θα καταθέσει επίσης για ανθρωποκτονία από αμέλεια, επειδή η οικογένεια Παντελίδη υποστηρίζει ότι ήταν η οδηγός του τζιπ

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη, έναν και πλέον χρόνο μετά το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ο εισαγγελέας Πρωτοδικών διέταξε προκαταρκτική εξέταση για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ψευδορκία μετά από μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Η υπόθεση ανατέθηκε στον 7ο Πταισματοδίκη ο οποίος ξεκίνησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες.  Έτσι, οι νεαρές κοπέλες όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, θα κληθούν να καταθέσουν προκειμένου να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης να ο Πταισματοδίκης να ζητήσει εξηγήσεις τόσο από τη Φροσω Κυριάκου όσοι και από τη Μίνα Αρναούτη καθώς η οικογένεια στη μήνυση τις κατηγορεί για ανθρωποκτονία απο αμέλεια την πρώτη και ψευδορκία και τις δύο . Επίσης ο εισαγγελέας κάνει δεκτό το αίτημα της οικογένειας για συμπληρωματική εξέταση στο DNA που βρέθηκε στο τιμόνι, κάτι που υποστήριζαν από την πρώτη στιγμή οι συγγενείς του τραγουδιστή.

Άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας του γνωστού τραγουδιστή κάνουν λόγο για δικαίωση που ήρθε ένα χρόνο αργότερα μετά τον αγώνα του έδωσαν μαζί με το δικηγόρο  Χαράλαμπο Λυκούδη. Στις αρχές του χρόνου η μητέρα του Παντελίδη, Αθηνά, μαζί με τον κ. Λυκούδη κατέθεσαν  στον εισαγγελέα τον φάκελο με τα πορίσματα των τεχνικών συμβούλων και με υπόμνημα η οικογένεια στράφηκε κατά της Κυριακου και της Αρναούτη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στην πρώτη και ψευδορκία και στις δύο.

Ο εισαγγελέας, σε ό,τι αφορά στο αίτημα του DNA δέχτηκε να εξεταστεί συμπληρωματικά το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο πίσω μέρος του τιμονιού του μαύρου τζιπ Mercedes, για το οποίο αν και στην έκθεση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι είναι αγνώστου προσώπου, ο πραγματογνώμονας της οικογένειας αποφαίνεται ότι οι 5 από τους 17 τύπους του DNA είναι ίδιοι με της Κυριάκου. Όπως λένε πρόσωπα του περιβάλλοντος Παντελίδη δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεται η Αστυνομία ότι είναι αγνώστου προσώπου την ίδια ώρα που ο τεχνικός σύμβουλος δίνει πιθανότητες 99% να είναι δικό της.

Επιπλέον, ο εισαγγελέας όρισε ιατροδικαστή προκειμένου να διαλευκανθεί αν είναι συμβατά τα χτυπήματα που έφερε ο τραγουδιστής, με τη θέση του οδηγού καθώς οι ιατροδικαστές-τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας απεφάνθησαν ότι ήταν ασύμβατα με τη θέση του οδηγού ενώ ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι η εμφάνιση ενός μυστηριώδους προσώπου ο οποίος φέρεται να είναι αυτόπτης μάρτυρας και το οποίο η εισαγγελία καλεί για εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου