Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ποιος αποχωρεί από το Survivor;

 
 
Πώς ψήφισαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας, μετά το συμβούλιο του νησιού;
Μια βραδιά έντασης και εξελίξεων ήταν η χθεσινή στο Survivor, η οποία οδήγησε στο μεγάλο ερώτημα: Ποιος αποχωρεί από το Survivor; Οι Μαχητές έχασαν την ασυλία στο αγώνισμα από τους Διάσημους και κλήθηκαν να ψηφίσουν τους συμπαίκτες τους στο συμβούλιο του νησιού. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μέσα από την κάλπη, αναδείχθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας με πέντε ψήφους. Ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, λόγω ατομικής ασυλίας, έβγαλαν προτεινόμενες τη Σάρα Εσκενάζυ και την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.


Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, ο Γιάννης Σπαλιάρας ξέσπασε κατά του Κώστα Κοκκινάκη σχετικά με το… μαγείρεμα στις ψηφοφορίες. «Δεν δέχομαι ειδικά από τον Κώστα το ότι δεν τηρώ τα fair play και προσβάλλω, που είχαμε δει δύο ψηφοφορίες πριν, φοβούμενος να κοντραριστεί με τον Αγγελόπουλο αυτός και η Λάουρα, ενώ ήξερε ότι ο Χρανιώτης θα ψηφίσει τη Λάουρα από την ατομική ασυλία και ο Μπο τον Κώστα τον Κοκκινάκη. Ο Αγγελόπουλος συνήθης ύποπτος από την κάλπη, δεν ήθελαν να κοντραριστούν με τον Αγγελόπουλο και αλληλοψήφιστηκαν με τη Λάουρα για να βγουν τέσσερις υποψήφιοι και να βγει και ο Λάμπρος Χούτος. Πράγμα που τελικά τους βγήκε».

Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, ο Κώστας Κοκκινάκης και Γιάννης Σπαλιάρας συζητούν στην παραλία για τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο. «Ο Χρανιώτης σου είπε ότι ορκίστηκα στο παιδί μου; Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μαλ…ας ρε», φαίνεται στο τρέιλερ να λέει έξαλλος ο Κοκκινάκης.


Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor;

Όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στην αποχώρηση, την οποία θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης. Από τα ξημερώματα της Τρίτης έφτασαν και οι πρώτες διαρροές για το αποτέλεσμα. Ωστόσο, και αυτή τη φορά, καμία πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Μετά από την ανατροπή που έγινε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ Νάργες και Βαλαβάνη, εμείς σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη.
Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου. Η παίκτρια, σύμφωνα με τις διαρροές, συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους. Ο Γιάννης Σπαλιάρας ψηφίστηκε από μεγάλο μέρος των τηλεθεατών για να παραμείνει, ενώ και η Σάρα Εσκενάζυ συνεχίζει κανονικά στο Survivor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου