Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

«Ο Πλούταρχος δεν είναι το «καλό παιδί…»: Οι αποκαλύψεις πασίγνωστου Έλληνα για τον τραγουδιστή που μας άφησαν κάγκελο…

 

Με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τον διακρίνει μίλησε στο «Λοιπόν» για όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση!
 

Ο λόγος για τον Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος δεν δίστασε να αναφερθεί και στον Γιάννη Πλούταρχο για τον οποίο είπε πολλά…πάρα πολλά!

Τον Πλούταρχο δεν τον ξέρω καθόλου. Στο blog μου έχω κάνει μια στήλη για κάποιους παντρεμένους με παιδιά. «Συν γυναιξί εν τέκνοις…», για τον Κωστόπουλο, τον Μπέκαμ, τον Πλούταρχο…Γράφω το άρθρο μου μόνο για το γάμο και τα παιδιά τους, με φωτογραφίες αντίστοιχες! Φτιάχνοντας αυτό το άρθρο, έπεσα σε πολλά κομμάτια που με παραξένεψαν. Έλεγαν το «καλό παιδί», κάτι σπόντες…Άρχισα τα τηλέφωνα σε στιχουργούς, συνθέτες, που του έχουν δώσει μεγάλες επιτυχίες, συναδέλφους…»Τι είναι παιδιά αυτός ο Πλούταρχος;» Μάζεψα όλο αυτό κι έκανα ένα άρθρο με τίτλο «Καλό παιδί ή κάθαρμα;».



Οι άνθρωποι που ρώτησες σου είπαν ότι είναι κάθαρμα;

Ναι, στιχουργοί, συνεργάτες του, άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί του, η πλειοψηφία μου είπε ότι είναι κάθαρμα, ότι είναι άλλος από αυτό που δείχνει. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα και τους τρόπους του, είναι ένας λαϊκός χωριάτης! Μια στιχουργός μου είπε ότι: «Του δώσαμε ένα δίσκο με 8 επιτυχίες, και τετραπλασίασε το μεροκάματό του με τον τάδε συνθέτη, μας φώναξε στο σπίτι και είπαμε ότι θέλει να μας κάνει ένα δώρο και αυτός μας έδωσε το CD υπογεγραμμένο, αυτόγραφο! Στον πρόλογο του κομματιού λέω: «Αποκλείεται να είναι κάθαρμα, θα το μαθαίναμε. Ένας άνθρωπος που είναι παντρεμένος με την ίδια γυναίκα σχεδόν 30 χρόνια και έχουν 5 παιδιά δεν μπορεί να είναι κάθαρμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου