Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Ολυμπιακός: Σοκαριστικός τραυματισμός για Ρέτσο! Κινδύνευσε η ζωή τουΔραματικό ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Βάτενς, άπαντες "πάγωσαν", βλέποντας τον νεαρό Παναγιώτη Ρέτσο να πέφτει σχεδόν αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός των Πειραιωτών, στην προσπάθεια του να σκοράρει με το κεφάλι, δέχθηκε ακούσιο χτύπημα από αντίπαλο κι έπεσε πολύ άσχημα στο χορτάρι. Τα δάχτυλα του γύρισαν προς τα μέσα, με τους υπόλοιπους παίκτες να καλούν σοκαρισμένοι άμεσα σε βοήθεια.
Οι γιατροί του Ολυμπιακού έδρασαν αποτελεσματικά και κατάφεραν άμεσα να τον επαναφέρουν. Μέχρι να ανακτήσει τις αισθήσεις του ο Ρέτσος, ο πάγκος του Ολυμπιακού έζησε δραματικές στιγμές. Ο Γιαννιώτας ξέσπασε σε κλάματα, ενώ ο Μπουχαλάκης έκανε την προσευχή του.

Στον νεαρό παίκτη του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε κολάρο, πριν τον παραλάβει ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
"Φοβηθήκαμε πολύ για τα χειρότερα, αλλά η αντίδραση ήταν άμεση. Για κάποια στιγμή πίστευα ότι θα τον χάναμε. Έχασε τις αισθήσεις του, αλλά μόνο για μια στιγμή. Τώρα, έχει επαφή με το περιβάλλον. Θα πάει στο νοσοκομείο για να τον εξετάσουν καλύτερο και να δούμε τι συνέβη.

Αυτό μας προκάλεσε τρόμο και πολύ άσχημα συναισθήματα. Αυτός που έπρεπε να κρατήσει τη ψυχραιμία του ήταν ο γιατρός και το έκανε. Ελπίζουμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και θα τον έχουμε σύντομα κοντά μας. Οι σκέψεις μας είναι με τον Παναγιώτη. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης και είμαστε στο πλευρό του. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί", υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι.
πηγή Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου