Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Survivor: Έχει περάσει ο Γιάννης Σπαλιάρας στον ημιτελικό; Η αποκάλυψη για την εξέλιξη του παιχνιδιού!

 
 
Το spoiler από την Κλεοπάρτα Πατλάκη για τον ημιτελικό του Survivor και το τι θα συμβεί στο παιχνίδι.
AdTech Ad
Τα spoilers μέχρι στιγμής θέλουν ο Γιάννης Σπαλιάρας να μην καταφέρνει να φτάσει στον ημιτελικό του Survivor. Όμως λίγο η ατάκα της Ναταλίας Γερμανού το πρωί της Κυριακής, λίγο τα μπερδέματα στο La biri biri, τα ερωτηματικά αρχίζουν να πληθαίνουν.

«Το Survivor γίνεται Lucky Room… Κάτι τέτοιο θα δούμε στους ημιτελικούς. Στους ημιτελικούς, στο παιχνίδι των ερωτήσεων θα συμμετέχουν οι συγγενείς των παικτών» αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή του Epsilon. «Ήδη έχουν γυριστεί τα βιντεάκια των συγγενών». Σύμφωνα με αυτά, οι συγγενείς θα ερωτηθούν πράγματα και θα πρέπει να δώσου τις ίδιες απαντήσεις με τους παίκτες του Survivor, όπως εξήγησαν στην εκπομπή και σας μεταφέρουμε με επιφύλαξη.
«Περίμενε ένα λεπτάκι, αυτό είναι στον ημιτελικό; Άρα τι ρωτάμε παιδιά; Ο Γιάννης είναι σίγουρα στους ημιτελικούς του Survivor» είπε με νόημα η Χριστίνα Λαμπίρη.
«Το ξέρω κι εγώ ότι ρωτήθηκε κάποιος συγγενής του» πρόσθεσε ο Ζώης Σημαντήρας.
«Υπάρχει και το ενδεχόμενο επειδή τα γυρίσματα έχουν γίνει, να έχουμε κάνει καβάτζα τα γυρίσματα μέχρι να διαμορφωθεί η τελική τετράδα. Να έχουν γίνει σε περισσότερους συγγενείς παικτών οι ερωτήσεις» έσπευσε να πει η Κλεοπάτρα Πατλάκη μειώνοντας τον ενθουσιασμό της παρέας, εξάλλου ο Ζώης Σημαντήρας πρόσθεσε πως οι ερωτήσεις έχουν γίνει παραπάνω από 15 μέρες πριν.
Πάντως η αλήθεια πως λίγο τα δεδομένα του Survivor που αλλάζουν συνεχώς, λίγο οι αποσπασματικές πληροφορίες, το τοπίο που δημιουργείται είναι μάλλον θολό, για τα spoilers.

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου