Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Star Academy – Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Χριστίνα Ξηρόκωστα!Δείτε όλες τις εμφανίσεις της μεγάλης βραδιάς!
AdTech Ad
Τέσσερις μήνες πέρασαν από τη μέρα που το Star Academy βγήκε στις τηλεοπτικές οθόνες και σήμερα το “ταξίδι” ολοκληρώθηκε. Ο μεγάλος τελικός του show πραγματοποιήθηκε με την Χριστίνα Ξηρόκωστα να ανακηρύσσεται νικήτρια και να κερδίζει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο.


Οι τρεις φιναλίστ ερμήνευσαν από δύο τραγούδια στη σκηνή του show και η αλήθεια είναι ότι ήταν εξαιρετικοί και άξιζαν που βρίσκονται στην τελική τριάδα.
Η Έλενα Κορωναίου με 99/100 βαθμούς ήταν η πρώτη από τις ψήφους της κριτικής επιτροπής και ακολούθησαν οι Χριστίνα Ξηρόκωστα και Στυλιανός ξανθός με 94/100 και 77/100 αντίστοιχα.

Οι ψήφοι των κριτών αντιστοιχούσαν στο 40% της συνολικής ψηφοφορίας, καθώς το 60% προερχόταν από τον κόσμο.Στην δεύτερη φάση του τελικού και στην διεκδίκηση του επάθλου, πέρασαν οι Χριστίνα Ξηρόκωστα και Έλενα Κορωναίου, ενώ ο Στυλιανός Ξανθός τερμάτισε στην τρίτη θέση.
Οι δύο παίκτριες που πέρασαν στην δεύτερη φάση του τελικού τραγούδησαν ακόμα ένα κομμάτι και τέθηκαν εκ νέου σε ψηφοφορία. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την Χριστίνα Ξηρόκωστα να κερδίζει το έπαθλο στον μεγάλο τελικό του show!

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος και οι υπογραφές στα συμβόλαια…

 

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου