Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Μεγαλειώδης συμμετοχή στο συλλαλητηριο!! Αντιδράσεις για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη




Στην ίδια γραμμή κινήθηκαν σήμερα ο υπουργός Μεταφορών Χ.Σπίρτζης και ο Δ. Μάρδας. «Συμμετείχε και κόσμος που δεν ήταν ακροδεξιός, αλλά τον τόνο έδωσαν νοσταλγοί της χούντας, τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος», έγραψε στο facebook ο Παύλος Πολάκης.

Ως ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση χαρακτήρισε το συλλαλητήριο ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν πισωγύρισμα για το θέμα της Μακεδονίας» ανέφερε, ενώ εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ίσως αλλάξει θέση. «Όποιος δεν ακούει, πάει σε λάθος δρόμο», τόνισε και είπε πως «κακώς δεν ήταν στο συλλαλητήριο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».

“Ο Τσίπρας έμπλεξε” δήλωσε σήμερα ο Α.Γεωργιάδης. «Κίνησε την ιστορία με το Σκοπιανό για να δημιουργήσει προβλήματα στην ΝΔ αλλά τώρα ο κ Καμμένος δεν πρόκειται να κάνει πίσω” ανέφερε και εκτίμησε πως ο κ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να ξεφύγει από το Σκοπιανό.

Διεθνή μέσα ενημέρωσης

Με ανταποκρίσεις και εκτενή δημοσιεύματα σχολιάζουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και διεθνή ΜΜΕ το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Για εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που διαδήλωσαν κατά της χρήσης του ονόματος “Μακεδονία” σε οποιαδήποτε λύση κάνει λόγο το Reuters.

Για ισχυρό μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση ενόψει των διαπραγματεύσεων με την κυβέρνηση των Σκοπίων, μεταδίδει το Euronews.

«Η Ελλάδα αξιώνει την αλλαγή του ονόματος της Μακεδονίας», γράφει η γερμανική Handelsblatt.

(πηγή φωτο: Eurokinissi & ΑΠΕ-ΜΠΕ)

πηγή: rthess

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου