Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

«Τυχερός μέσα στην ατυχία του» ο Ηλίας Βρεττός, λένε οι γιατροί του




Σταθερή η κατάσταση της υγείας του


Δεν υπέστη κάταγμα στο θώρακα ή το κεφάλι, που θα επιβάρυναν πολύ την κατάστασή του - Τις επόμενες μέρες, μάλλον Παρασκευή, τα χειρουργεία για τα κατάγματα στη λεκάνη, το χέρι και το πόδι

«Τυχερός μέσα στην ατυχία του» ήταν ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στην παραλιακή, όταν το αμάξι που οδηγούσε η φίλη του Σοφία Φυρού βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο.


Αυτή την φράση χρησιμοποίησε ο θεράπων ιατρός του, κύριος Διονύσης Λουβερδής, διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, όπου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται ο τραγουδιστής μετά το τροχαίο, για να περιγράψει πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα.
Το πρωί της Τρίτης, σχεδόν 24 ώρες μετά το ατύχημα, έγινε η νεότερη ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους, όπου ο κύριος Λουβερδής δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας του Ηλία Βρεττού είναι σταθερή και όχι πλέον κρίσιμη. Παράλληλα είπε ότι ο ίδιος ο τραγουδιστής είναι πλήρως ενημερωμένος για την κατάστασή του και τα κατάγματα που φέρει, τα οποία χρήζουν χειρουργικής αντιμετώπισης. Προκειμένου να χειρουργηθεί πάντως, απαιτείται να περάσουν κάποια εικοσιτατράωρα από τον τραυματισμό και αυτή τη στιγμή πιθανότερη ημέρα για την αντιμετώπιση των τραυμάτων θεωρείται η ερχόμενη Παρασκευή.

«Η κατάσταση του Ηλία Βρεττού είναι σταθερή και έχει σταματήσει πλέον να είναι κρίσιμη αλλά βέβαια διατρέχουμε τους κινδύνους των επιπλοκών του πολυτραυματισμού. Του περιέγραψα την όλη κατάσταση των καταγμάτων του και προγραμματίζουμε το χειρουργείο τις αμέσως επόμενες ημέρες, πιθανότατα την Παρασκευή. Η εικόνα που έχω είναι ότι έχω να κάνω με έναν πολυτραυματία με κατάγματα σε δύο περιφερικά μακρά οστά, το βραχιόνιο δεξιά και το μηριαίο του και ταυτόχρονα ένα κάταγμα στη λεκάνη το οποίο είναι και το πιο σοβαρό. Ο Ηλίας Βρεττός έχει γλιτώσει από την κάκωση του θώρακος και από την κάκωση της κεφαλής του. Δεν έχει καμία κρανιοεγκεφαλική κάκωση και καμία κάκωση στο θώρακα, γεγονός που θα επιβάρυνε πάρα πολύ την κατάστασή του. Τον θεωρώ τυχερό μέσα στην ατυχία του», είπε ο κύριος Λουβερδής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου