Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

MasterChef: Ξεκινά δοκιμασία διαρκείας με έπαθλο 10.000 ευρώ! Ποιοι θα αποκλειστούν νωρίς;

 
 
Πρεμιέρα για την MasterChef Silver Award Week. Μια ξεχωριστή εβδομάδα δοκιμασιών ξεκινάει! Από Τετάρτη 21 Μαρτίου μέχρι και Τρίτη 27 Μαρτίου στις 21:00.
Το MasterChef 2, o πιο συναρπαστικός μαγειρικός διαγωνισμός των τελευταίων ετών, μπαίνει στην τελική ευθεία με μια μεγάλη πρόκληση για τους 8 καλύτερους μάγειρες! Θα κληθούν να συνεργαστούν αντίστοιχα  με 8 κορυφαίους Έλληνες σεφ, σε ένα μαγειρικό μαραθώνιο υψηλής γαστρονομίας!
Στόχος της διαδικασίας είναι οι παίκτες να έρθουν σε άμεση επαφή  με σπουδαίους chef στην Ελλάδα, να δουν από πρώτο χέρι τις συνθήκες εργασίας σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον κύρους και να τονωθεί η αυτοπεποίθηση τους, λίγο πριν τη μεγάλη, τελική ευθεία.
Ποιοί έχουν τα κότσια και… γερό στομάχι, να αντιμετωπίσουν στην κουζίνα τον Χριστόφορο Πέσκια, τον Ανταμ Κοντοβά, τον Χρόνη Δαμαλά, τον Θοδωρή Παπανικολάου, τον Μιχάλη Νουρλόγλου, τον Δήμο Μπαλόπουλο, τον Γκίκα Ξενάκη, τον Βασίλη Μουρατίδη;

 

Από την Τετάρτη 21 Μαρτίου και για 5 συνεχόμενες ημέρες, μέχρι και την Τρίτη 27 Μαρτίου (τελικός), οι 8 διαγωνιζόμενοι, που βρίσκονται στο MasterChef, γίνονται «ζευγάρια» με τους βραβευμένους Έλληνες σεφ, οι οποίοι αναλαμβάνουν ρόλο μέντορα.
H επιλογή  γίνεται τυχαία την 1η μέρα με μια πρωτότυπη κλήρωση. Πάνω σε 8 μαχαίρια  είναι χαραγμένα τα ονόματα των παικτών. Οι σεφ τραβάνε από ένα μαχαίρι και αποκαλύπτεται με ποιον παίκτη θα συνεργάζονται όλη την εβδομάδα.  Όλες τις ημέρες οι διαγωνιζόμενοι παίζουν και ζευγαρωμένοι με τους σεφ αλλά και σε ζευγάρια, το ένα απέναντι στο άλλο.

Η δημιουργικότητα, η έμπνευση, η φαντασία, η ταχύτητα, η ψυχραιμία, η πειθαρχία, ο σεβασμός, η υπακοή, που διαθέτει ο κάθε παίκτης, θα κρίνουν τον νικητή του MasterChef Silver Award Week!
Ο νικητής της MasterChef Silver Award Week, εκτός από την προσωπική ικανοποίηση και τα συγχαρητήρια των τριών κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και των συμπαικτών του, θα κερδίσει 10.000 ευρώ μετρητά, για να τα αξιοποιήσει για τη μαγειρική του εξέλιξη, επιλέγοντας να κάνει ένα stage, μια εκπαίδευση δηλαδή, σε οποιοδήποτε εστιατόριο της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου