Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΣΟΚ: Ηλικιωμένος ιερέας αποπειράθηκε να ασελγήσει σε 11χρονη με τη συναίνεση της μητέρας της



Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση για την σύλληψη ενός 80χρονου ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανήλικης έναντι χρηματικής αμοιβής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα της 11χρονης, γνώριζε τι θα συνέβαινε και είναι αυτή που συμφώνησε με τον 80χρονο παπά, προκειμένου αυτός να πληρώσει και ασελγήσει στην κόρη της!

Το απόγευμα της Παρασκευής 11 Μαΐου, αστυνομικός της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εντόπισε τον ιερέα να κινείται ύποπτα στο κέντρο της πόλης μαζί με μία 30χρονη Βουλγάρα και το 11χρονο κορίτσι.

Ο αστυνομικός τους ακολούθησε και τους είδε να κατευθύνονται σε κατάστημα. Κάποια στιγμή η 30χρονη Βουλγάρα αποχώρησε και άφησε μόνο του τον 80χρονο με την 11χρονη κόρη της.
Ο 80χρονος μπήκε σε αυτοκίνητο με την 11χρονη και ο προορισμός τους ήταν η παραλία του Αναύρου. Ο αστυνομικός ζήτησε τη συνδρομή συναδέλφων του και συνέλαβαν τον ιερέα πριν προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις.

Ο ιερέας, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για το κακούργημα της ασέλγειας έναντι αμοιβής όπως και η μητέρα της 11χρονης, με την κατηγορία της συνέργειας σε ασέλγεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου