Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Survivor – Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Ηλίας Γκότσης!

 
 
Ο Μαχητής κατάφερε να κατακτήσει την "κορυφή" και να κερδίσει το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ! 
 
 Ο μεγάλος τελικός του Survivor ολοκληρώθηκε και μαζί του ένα υπέροχο ταξίδι έξι μηνών, τόσο για τους παίκτες όσο και για τους τηλεθεατές. Το ημερολόγιο έγραφε 21 Ιανουαρίου, όταν έκανε πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης και πλέον, σχεδόν μισό χρόνο μετά, η αυλαία έπεσε, με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Ο τελικός τα είχε όλα! Γέλια, συγκινήσεις, εκπλήξεις… Όπως ήταν φυσικό, όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο φετινό Survivor βρέθηκαν και σήμερα στο Γαλάτσι, προκειμένου να στηρίξουν τους πρώην συμπαίκτες τους και να κλείσουν όλοι μαζί αυτό το “ταξίδι”!

Ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα ήταν οι δύο φιναλίστ! Τα δύο πρόσωπα που πήραν τις περισσότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό στον ημιτελικό και πέρασαν χέρι χέρι στον μεγάλο τελικό, αφήνοντας εκτός της Μελίνα Μεταξά, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση του Survivor.

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης κάλεσε τους δύο φιναλίστ να μπουν μέσα επικράτησε ένας χαμός. Ο κόσμος είχε γεμίσει ασφυκτικά το θέατρο για να παρακολουθήσει τον τελικό και να αποθεώσει την Κατερίνα και τον Ηλία.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, στη σκηνή βρίσκονταν μόνο οι δύο φιναλίστ και ο παρουσιαστής. Οι δύο εξέδρες που υπήρχαν στον ημιτελικό δεν υπήρχαν σήμερα και οι υπόλοιποι παίκτες κάθισαν στην κερκίδα.

Μάλιστα, δεν έλειψαν τα απρόοπτα, καθώς λίγο μετά την έναρξη, ομάδα αγνώστων εισέβαλε στο Άλσος Γαλατσίου κατά τη διάρκεια του πρώτου διαφημιστικού διαλείμματος. Περίπου 20 άτομα με κράνη άρχισαν να πετάνε μπουκάλια και πολλοί θεατές απομακρύνθηκαν τρέχοντας από τις θέσεις τους για να αποφύγουν τα αντικείμενα! Ανάμεσά τους και ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν και αποχώρησαν αναστατωμένοι!

Η ασφάλεια του χώρου απώθησε τους εισβολείς μέσα σε μερικά λεπτά. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου περπατούσε σοκαρισμένη από αυτό που είχε βιώσει!

Νικητής του Survivor ο Ηλίας Γκότσης

Λίγα λεπτά πριν τη 01:30 ο Σάκης Τανιμανίδης παρέλαβε τον φάκελο με το αποτέλεσμα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Η αγωνία ανέβηκε κατακόρυφα τόσο στον κόσμο που βρισκόταν στο Άλσος Γαλατσίου, όσο και στους τηλεθεατές. Τα δευτερόλεπτα περνούσαν βασανιστικά και όλοι κρέμονταν από τα χείλη του γνωστού παρουσιαστή.

δες το βιντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου