Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Κηδεία Θέμου Αναστασιάδη: Ήταν όλοι τους εκεί (pics&vid)



Μέσα σε κλίμα συγκίνησης ειπώθηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά, το τελευταίο «αντίο» στον Θέμο Αναστασιάδη από συγγενείς, φίλους, συναδέλφους.
Ρεπορτάζ: Λευτέρης Παρτσάλης....

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες, αλλά και απλός κόσμος με θλίψη είπε το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο, Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης (22/01/2019) σε ηλικία 61 ετών.
Η σύζυγός του Θέμου Αναστασιάδη, Βασιλική Παναγιωτοπούλου μαζί με τα παιδιά τους έφτασαν στην εκκλησία νωρίτερα. Φανερά συντετριμμένη η σύζυγός του αποχαιρέτησε τον δικό της Θέμο.
10780589104_LP2_6381-12.jpg
01
Ο Άδωνις Γεωργιάδης Newsbomb.gr/ Λευτέρης Παρτσάλης
Σήμερα, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά, βρέθηκαν μεταξύ άλλων για να τον αποχαιρετήσουν πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες.
Το «παρών» έδωσαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, ο Δημήτρης Καμμένος.
«Αποχαιρετώ έναν παλιό και καλό φίλο, έναν άνθρωπο που τίμησε το δημοσιογραφικό επάγγελμα», είπε στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
«Έφυγε σε μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα και θα μας λείψει πολύ», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Μόνο στεναχωρημένος μπορεί να είναι σήμερα κανείς από τον χαμό ενός ωραίου ανθρώπου και οικογενειάρχη», είπε ο Βασίλης Κικίλιας. «Παρότι η εποχή είναι πολύ άσχημη για την Ελλάδα, ήρθα να τιμήσω τον Θέμο που άσχετα από τη διαδρομή του ήταν ένας αγωνιστής», ήταν η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη.
10787970320_LP2_6575.JPG
01
Συγκινητικές στιγμές στο Ιερό Ναό Ελευρώτριας Newsbomb.gr/ Λευτέρης Παρτσάλης
Το «παρών» έδωσαν και δεκάδες δημοσιογράφοι. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Παπαχρήστος, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Παναγιώτης Λάμψιας, ο Γιώργος Παπαδάκης, οΤάκης Χατζής, η Αγγελική Νικολούλη, η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Φόρο τιμής στον δημοσιογράφο απέτισαν και η Δούκισσα Νομικού, η Σάσα Μπάστα και η Δέσποινα Καμπούρη, οι οποίες είχαν βρεθεί για χρόνια στο πλευρό του στην εκπομπή «ΌΛΑ».
Παρόντες και άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου, ανάμεσά τους η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Η ταφή του Θέμου Αναστασιάδη θα γίνει στον Κότρωνα Λακωνίας, στον τόπο που λάτρευε και επισκεπτόταν κάθε χρόνο.

Άλλωστε η οικογένειά του είχε παρακαλέσει αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας (τράπεζα Πειραιώς υποκατάστημα Γυθείου, με αριθμό λογαριασμού: GR5601725320005532083171758).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου