Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Πρώην παίκτης του Masterchef μιλάει για "στημένη" νίκη Μανώλη



Έχει κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση ξανά πριν από αρκετό καιρό και το επανέλαβε!



Είχε εμφανιστεί στο "Ευτυχείτε" και είχε μιλήσει για παρασκήνιο που προωθούσε διαρκώς τον Μανώλη, ώστε να είναι ο νικητής του MasterChef. Έχει μιλήσει και στο Πρωινό, λέγοντας ότι θεωρούσε άδικη την αποχώρησή του τη στιγμή που συνέβη και στις αρχές του Μαίου  ο Αλέξανδρος Κασκούτας δεν σταμάτησε να ισχυρίζεται το ίδιο. 
Το πρωί της Παρακσευής είπε σχεδόν τα ίδια , τώρα που μοιάζει να επιβεβαιώθηκε αυτό που έλεγε καιρό νωρίτερα. Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Κασκούτας ανέφερε ότι πριν ακόμα μπουν στο σπίτι ο Μανώλης εμφανιζόταν σίγουρος ότι θα φτάσει στον τελικό.
Ο Αλέξανδρος υποστήριξε από την άλλη ότι ο Χρήστος έπρεπε να ήταν ο νικητής του MasterChef, σύμφωνα με τις ικανότητες και την απόδοση του, ιδίως συγκρινόμενος με τη Σπυριδούλα.
«Ήταν διαίσθηση, αλλά και απ’ όσα ακούγονταν γενικώς απ’ όλους τους παίκτες.  Όλοι οι παίκτες έλεγαν ότι ο Μανώλης θα φτάσει μέχρι το τελικό και θα κερδίσει. Εγώ ήμουν σίγουρος για τον Μανώλη, παρόλο που έλεγαν ότι η Σπυριδούλα θα είναι η επομένη Ελληνίδα MasterChef. Τον Μανώλη, τον «έσπρωξαν» από την παράγωγη.

Το MasterChef είναι ένα τηλεπαιχνίδι. Η τηλεόραση μπορεί να σου κάνει καλό, αλλά μπορεί να σου κάνει και κακό. Υπάρχουν κάποιες φράσεις όπου ο άλλος μπορεί να πιαστεί και να σε κάνει ρεζίλι.  Για μένα δεν είναι νικητής ο Μανώλης, για μένα ο πραγματικός νικητής είναι ο Χρήστος. Δεν πιστεύω ότι ο Χρήστος ήταν χειρότερος μάγειρας από την Σπυριδούλα», είπε ανάμεσα σε άλλα.
Δείτε το βίντεο με όσα ισχυρίζεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου