Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Θανάσης Σιγκάρης: Θρίλερ με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που βρέθηκε νεκρός στη Φλώρινα

Τι είπε στην κόρη του για τον «φίλο» που ήταν μαζί του…

Ο Θανάσης Σιγκάρης 50 χρόνων, πατέρας τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Μάιο σ’ ένα χωράφι στο Αμύνταιο Φλώρινας, ενώ επέστρεφε σπίτι του με τη μηχανή ενός φίλου του.

Τροχαίο δυστύχημα, αποφάνθηκε η τοπική αστυνομία. Η οικογένεια και οι φίλοι του θύματος, από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες για να αποδείξουν το αντίθετο, ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Ερμή» Αμυνταίου, βρέθηκε σε ένα στημένο σκηνικό θανάτου.

Ο καβγάς, οι απειλές, τα κόκκινα σημάδια και οι δυο θάνατοι…

Η σύζυγος του θύματος συγκινημένη και σοκαρισμένη από όλα αυτά που συνέβησαν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής. Λίγους μήνες πριν το δυστύχημα, ο Θανάσης Σιγκάρης είχε ένα διαπληκτισμό με άλλους θαμώνες στο καφενείο όπου σύχναζε, για ασήμαντη αφορμή.

«Επειδή τους την έσπασε, του είπαν αυτό δε θα το αφήσουμε έτσι. Το απόγευμα, λίγη ώρα πριν το μοιραίο δυστύχημα, βρέθηκε σε ένα άλλο καφενείο με έναν άνδρα από αυτή την παρέα. Συνέβη κάτι μεταξύ τους;»

Την επόμενη μέρα μια αυτοχειρία ήρθε να περιπλέξει ακόμα περισσότερο την υπόθεση. Η ίδια έμαθε πως ο φίλος του άντρα της αυτοκτόνησε αφήνοντας πίσω του ένα σημείωμα, στο τέλος του οποίου έλεγε πως θα πάει να τον βρει…

Τι είπε στην κόρη του για τον «φίλο» που ήταν μαζί του…

Στο «Τούνελ» μίλησε και η κόρη του θύματος η οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα της λίγα λεπτά πριν το δυστύχημα, από το εξωτερικό όπου βρισκόταν.

«Δε θέλω να κατηγορήσω κάποιον, απλά μου φαίνεται πολύ περίεργος ο τρόπος που έγινε και θέλω να το ψάξω καλύτερα γιατί σίγουρα υπάρχουν ερωτήματα», είπε. Κατάλαβε ότι ο πατέρας της βρισκόταν παρέα με κάποιον άλλο που είχε μάλλον διαφορές, γιατί της είπε χαρακτηριστικά ότι «θα του φτιάξει τη γούνα…»

«Δεν είδα ίχνη μηχανής στο δρόμο όταν τον βρήκα…»

Ο άνθρωπος που βρήκε το άτυχο θύμα πεσμένο στο χωράφι και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής.
«Εγώ δεν πρόσεξα κανένα φρενάρισμα στο δρόμο. Κάτι έγινε για να βρεθεί εκεί», είπε.....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου