Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Νίκου Αλιάγα

Ο Νίκος Αλιάγας πρόκειται να γίνει πατέρας καθώς η σύντροφος του , Τίνα Γρηγορίου διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της...
Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την γυναίκα που έχει κλεψει την καρδιά του παρουσιαστή...


Η Δρ Γρηγορίου ζει και εργάζεται στο Λονδίνο όπου και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Chelsea από το 2007. Έχει εκπαιδευτεί σε διαφορές ψυχολογικές θεραπείες όπως η γνωστική-συμπεριφοριστική, ψυχοδυναμική, θεραπεία του σχήματος κ.α. Στο παρελθόν εργάστηκε για το Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου σε εξειδικευμένα θεραπευτικά κέντρα και νοσοκομεία καθώς και σε ιδιωτικά κέντρα ψυχολογικής υποστήριξης. Αναλαμβάνει περιστατικά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες όπως: κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, άγχος και στρες, ψυχαναγκασμός, χαμηλή αυτοεκτίμηση, ψυχολογικό τραύμα, διατροφικές διαταραχές, σεξουαλικά προβλήματα και προβλήματα σχέσεων.


Στο παρελθόν (2003-2005), εργάστηκε ως ερευνήτρια στο Southbank University του Λονδίνου όπου εξέδωσε το μεταπτυχιακό της σύγγραμμα Friendships between Gay men and heterosexual women και συνετέλεσε στη συγγραφή του εγχειριδίου Inventing Adulthoods.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου