Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Νάντια Μπουλέ:Τραγούδησε για να στηρίξει τις άπορες οικογένειες της Ναυπάκτου

Η λατρεία της για το τραγούδι είναι γνωστή και δεν είναι ελάχιστες οι φορές που συμμετέχει σε μουσικές σκηνές και συναυλίες. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η Νάντια Μπουλέ είχε περισσότερους από έναν λόγους για να τραγουδήσει.
Η συναυλία του συγκροτήματος "Τρίφωνο" που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 30 Αυγούστου, στον Κήπο του Ξενία στη Ναύπακτο και στην οποία η Νάντια είχε φιλική συμμετοχή, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στα πλαίσια των δράσεων του Δήμου Ναυπακτίας για την ενίσχυση της "Τράπεζας Κοινωνικής Αλληλεγγύης", που στηρίζει άπορες οικογένειες και άτομα που υποφέρουν από την οικονομική κρίση, η συναυλία πραγματοποιήθηκε δωρεάν και όσοι επιθυμούσαν μπορούσαν να φέρουν αγαθά (κυρίως συσκευασμένα τρόφιμα). Τα τρόφιμα θα μοιραστούν σ’ όσους τα έχουν ανάγκη.

Η Νάντια δέχτηκε να συμμετάσχει με μεγάλη χαρά, καθώς, μάλιστα, ο πατέρας της, Γιάννης Μπουλές, είναι Δήμαρχος Ναυπακτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR η συγκίνηση της παρουσιάστριας ήταν φυσικά μεγάλη γι' αυτή τη συμμετοχή και επιπλέον γιατί ανάμεσα σ’ εκείνους που παρακολούθησαν τη συναυλία ήταν ο πατέρας της, καθώς και συγγενείς και φίλοι της από τη Ναύπακτο, τόπο καταγωγής του πατέρα της.
Η συναυλία συγκέντρωσε περίπου 1.000 άτομα και ξεκίνησε στις 9.30. Η γνωστή παρουσιάστρια τραγούδησε μόνη της τρία τραγούδια ("Syrup and Honey" της Duffy, "Λευκό μου γιασεμί" του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και το "Αφού το θες" του Μανώλη Χιώτη), που επέλεξε η ίδια, και άλλα τέσσερα με το συγκρότημα "Τρίφωνο", με το οποίο η Νάντια έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν (πριν 2 χρόνια στο “Οξυγόνο”).
H συναυλία είχε προγραμματιστεί για τις 11 Αυγούστου, αλλά αναβλήθηκε τότε λόγω καιρού.


 Δείτε το βιντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου