Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ε. Μελέτη: Ο γύρoς της Ελλάδας με... καυτό σορτσάκι! (Φωτογραφίες)



Με μία μικρή βαλίτσα που περιείχε τα απολύτως απαραίτητα και ένα καυτό σορτσάκι, όπως θα δείτε στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του "Hello", η σέξι παρουσιάστρια έκανε διακοπές στα ελληνικά νησιά και επιδόθηκε στα θαλάσσια σπορ που τη συναρπάζουν...

Αναμφισβήτητα πέρασε ένα από τα πιο γεμάτα καλοκαίρια της ζωής της, αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο της σε αγαπημένα της πρόσωπα και δραστηριότητες, όπως το surf, στο οποίο ασκήθηκε σχεδόν σε καθημερινή βάση. Με σύντομες αποδράσεις παρέα με αγαπημένους φίλους στις Σπέτσες, την Πάρο, την Αντίπαρο, την Σκύρο αλλά και τη Νάξο, η γοητευτική Ελεονώρα Μελέτη φρόντισε να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, ανανεώνοντας τις εικόνες της δίπλα στο κύμα και φορτίζοντας παράλληλα τις μπαταρίες για τον απαιτητικό επαγγελματικό χειμώνα που ξεκινά σε λίγες μέρες για την ίδια και την ομάδα της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού η παρουσιάστρια εδώ και μία εβδομάδα έχει επιστρέψει πιο αδύνατη από κάθε άλλη φορά στο γραφείο της στην Κηφισιά όπου μαζί με τους στενούς της συνεργάτες προετοιμάζουν προσεκτικά το concept της εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου