Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Aντώνης Βαρδής: Η μάχη με τον θάνατο και το χειρουργείο στο κεφάλιΠερίμενα να υποβληθεί σε επέμβαση, να περάσει το χειρουργείο και μετά να γράψω. Γνώριζα όλες τις λεπτομέρειες από την αρχή. Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε και οι γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την πορεία της υγείας του ασθενούς.


Κι επειδή είναι τόσο λεπτό και προσωπικό θέμα δε θα γράψω πολλά. Η είδηση ότι είναι καλά είναι πιο σημαντική. Και το κάνω...με αυτό τον τρόπο καθώς σέβομαι τον καλλιτέχνη Αντώνη Βαρδή και την προσφορά του στην Ελληνική μουσική παιδεία μας
Δίπλα του, η σύντροφός του, ο γιος του Γιάννης μια φίλη της οικογένειας αρχιτέκτονας και η μητέρας της που τυχαίνει να είναι και γιατρός στην συγκεκριμένη κλινική.
Ο φόβος έγινε χαμόγελο και η αγωνία ελπίδα. Ο Αντώνης Βαρδής τους τελευταίους μήνες έδινε την δική του μάχη για να σταθεί στα πόδια του και παρά την ειδική θεραπεία που ακολούθησε για μήνες το χειρουργείο ήταν μονόδρομος.
Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, επιστρέφει στην Ελλάδα όπου θα ξεκινήσει μια ειδική σειρά θεραπειών για να εξοντώσει το «κακό» που τον βρήκε. Του ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.


Πηγή: gossip-tv/nasosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου