Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Τι αλλάζει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τι νέο ετοιμάζει στον Alpha;



"Οκτώ χρόνια που πέρασαν, συν τρία χρόνια που έρχονται - ξεκινώντας από σήμερα - είναι όλα τους σαν μια ολόκληρη ευτυχισμένη ζωή.", έγραψε στο επίσημο δελτίο τύπου ο ALPHA ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο, από την ανακοίνωση έλειπαν οι λεπτομέρειες για το τι και πως...

Όπως γράφει η Espresso, η παρουσιάστρια θα συνεχίσει κανονικά την εκπομπή της "Ελένη" κάνοντας τις απαραίτητες τονωτικές ενέσεις με νέες στήλες και καινούργιους συνεργάτες, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δώσει στις συνεντεύξεις. Η βασική ομάδα, Γρηγόρης Γκουντάρας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και πιθανόν και η Κατερίνα Ζαρίφη, θα παραμείνουν στην εκπομπή. Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας θα βρεθεί και φέτος η Ελένη Γελαλή.

Εκτός από το γνώριμο μεσημεριανό πρόγραμμα, η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται -σύμφωνα με το δημοσίευμα- θα έχει και βραδινή εκπομπή. Οι ιθύνοντες του σταθμού έκριναν πως εφόσον οι συνεντεύξεις το μεσημέρι "πουλάνε", ένα εβδομαδιαίο talk show με την Ελένη θα ανέβαζε αρκετά το ποσοστό τηλεθέασης στην prime time ζώνη. Βέβαια, όλα για την ώρα είναι ...στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου