Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Γνωστός ηθοποιός "παλεύει" με τις τράπεζες για να σώσει το σπίτι του! (Φωτό)



Ο γνωστός ηθοποιός, αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά, ξεσπά για τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι του, αφού δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις του: «Αυτό με ταπεινώνει», δηλώνει με θυμό...


Τώρα μιλώντας στο Star ο Κώστας Αρζόγλου δηλώνει κάπως πιο αισιόδοξος, αφού κατάφερε να σώσει το μοναδικό του περιουσιακό στοιχείο, κάνοντας διακανονισμό με την τράπεζα. «Κάνω κι εγώ αυτό που κάνουν όλοι οι Έλληνες. Έχει αναβληθεί το πράγμα για δύο χρόνια. Θα δούμε. Όλοι δεν ζούμε στο θα δούμε; Θα δούμε τι θα μας ξημερώσει. Η άλλη βδομάδα τι θα φέρει», είπε ο γνωστός ηθοποιός που δεν έκρυψε ότι νιώθει μεγάλο θυμό με όσα συμβαίνουν.

«Μαγκώνω λίγο το θυμό μου, τον φρενάρω γιατί με θυμώνει λίγο αυτό το πράγμα και με ταπεινώνει κιόλας το ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αυτό με ταπεινώνει. Μαγκώνω λίγο το θυμό μου επειδή φαντάζομαι ότι λίγο έως πολύ αγγίζει όλη την Ελλάδα. Και επομένως δεν είναι προσωπικό το πρόβλημα. Είναι ομαδικό, είναι εθνικό και καλά θα κάνω να κάτσω στα αβγά μου», τόνισε.
Όσο για την κόρη του που ακολουθεί τα βήματά του; Αποκάλυψε ότι έκανε ότι μπορούσε για να την αποτρέψει, όμως η αγάπη της για το θέατρο τελικά νίκησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου