Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ναταλία Γερμανού-Μάνος Ιωάννου: Το «σημάδι» του έρωτα



Το τατουάζ είναι κάτι που μένει ανεξίτηλα χαραγμένο πάνω στο σημείο του σώματός σου, που θα επιλέξεις να το κάνεις. Και συνήθως παίζει ρόλο τόσο το τι θα γράψεις, όσο και το ίδιο το σημείο. Ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου, έχουν πλέον ένα πολύ δικό τους «σημάδι» του έρωτά τους, πάνω στο σώμα τους.


«ΝΑΜΑ» είναι η λέξη που έγραψαν και δεν είναι καθόλου τυχαία. Είναι τα αρχικά των ονομάτων τους, Ναταλία – Μάνος και ούτε το σημείο που διάλεξαν είναι τυχαίο, αφού είναι το αριστερό τους χέρι, «το χέρι της καρδιάς», όπως συνηθίζουν να λένε και συγκεκριμένα κοντά στον καρπό.

Πως αποφάσισαν κάτι τέτοιο, ενώ είναι μόλις τρεις μήνες μαζί; «Ήταν μία ιδέα του Μάνου να ”χτυπήσουν” το ίδιο τατουάζ. Η σχέση τους δεν είναι καθόλου επιπόλαιη. Το αποφάσισαν τον Αύγουστο και είναι στο αριστερό τους χέρι, το “χέρι της καρδιάς”, όπως λένε», λέει στο περιοδικό ΟΚ φίλος του ζευγαριού.
Διάβασε ακόμα: Ναταλία Γερμανού: Τη θέλει με πολύ «αλάτι και πιπέρι»
Μάλιστα, το γεγονός ότι η σχέση τους είναι σοβαρή φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από το ότι η Ναταλία Γερμανού, έχει γνωρίσει ήδη τη μητέρα του συντρόφου της και οι δυο τους δείχνουν να τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια βρέθηκε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στο Αμαλίειο Θέατρο, στο Μαρούσι όπου παρακολούθησε την τελευταία παράσταση της καλοκαιρινής περιοδείας του έργου Άντρες Έτοιμοι για Όλα, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μάνος Ιωάννου. «Ήταν η τέταρτη φορά που παρακολουθούσε την παράσταση αλλά γελούσε, χειροκροτούσε και ενθουσιαζόταν σα να την έβλεπε για πρώτη φορά. Η Ναταλία κάθισε στην πρώτη σειρά, ενώ πίσω της καθόταν η μητέρα του αγαπημένου της, Ιουλία, με την οποία γνωρίζονται καλά και έδειχναν να έχουν πολλή οικειότητα», δηλώνει και πάλι φίλος του ζευγαριού στο ΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου