Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

E. Mενεγάκη: Ποιοι συνεργάτες παραμένουν; Οι κρυφοί άσοι στο μανίκι της...



Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ελένη Μενεγάκη. Καθημερινά η παρουσιάστρια πηγαίνει στο γραφείο της στο Studio Pro προκειμένου να δρομολογήσει τις νέες αλλαγές στο concept της εκπομπής, που αναμένεται να βγει στον αέρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το περιοδικό HELLO, η Ελένη κράτησε σταθερό τον πυρήνα της εκπομπής της: την Ελένη Γελαλή στην αρχισυνταξία καθώς επίσης τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Στο πάνελ της εκπομπής θα παραμείνουν για μία ακόμα χρονιά η Κατερίνα Ζαρίφη και η Αντωνία Καλλιμούκου. Επίσης, η αγαπημένη της Ελένης, Άση Μπήλιου, θα έρχεται δύο φορές την εβδομάδα για να αναλύσει τον αστρολογικό χάρτη. Μαζί τους και ο Βασίλης Καλλίδης που θα μαγειρεύει για την εκπομπή, ενώ η Άννα - Μαρία Μπαρού θα συνεχίσει να παρουσιάζει τις ιδέες και τις προτάσεις της.
Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της δεν έχουν καταλήξει ακόμα στα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την εκπομπή, αλλά αναμένεται να οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Την ίδια στιγμή, η Ελένη Μενεγάκη σκέφτεται να εντάξει και κάποιες νέες ενότητες χωρίς αυτό να σημαίνει  ότι θα λείπουν τα κοινωνικά θέματα, αλλά και κάποιες εκπλήξεις που θα συζητηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου