Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε μπικίνι και τρέλανε την παραλία



Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ένα από τα ωραιότερα και πιο καλλίγραμμα σώματα στην ελληνική τηλεόραση.
Η παρουσιάστρια οφείλει βέβαια πολλά στον χορό με τον οποίο και ασχολήθηκε από μικρή ηλικία, αλλά και πάλι προσέχει πολύ τόσο τι τρώει, όσο και το ότι πρέπει να γυμνάζεται. Μιλώντας στο περιοδικό You, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της....

Τα 5 διατροφικά tips της Τατιάνας
«Έχω πει κι άλλες φορές πως ο δικός μου σωματότυπος είναι αυτός που λέμε «μήλο»! Με απλά λόγια όλο το λίπος συσσωρεύεται στην κοιλιά και κάθε γραμμάριο φαίνεται αμέσως εκεί… Να λοιπόν μερικά πραγματάκια που βρήκα πως βοηθούν πολύ γυναίκες που έχουν . το ίδιο πρόβλημα μ” εμένα».
1.Πίνε καθημερινά 3-4 ποτήρια πράσινο τσάι.
«Είναι ένα μαγικό ρόφημα που επιταχύνει το μεταβολισμό. Το μυστικό του λέγεται «κατεχίνες», φυσικά αντιοξειδωτικά του τσαγιού, που σύμφωνα με έρευνες συμβάλλουν στη μείωση του σπλαχνικού (κοιλιακού) λίπους».
2.Αντικατάστησε τα λευκά τρόφιμα (ψωμί, ζυμαρικά, αλεύρι) με αντίστοιχα ολικής άλεσης. «Είναι εύκολη αλλαγή και οε πολλές περιπτώσεις πιο νόστιμη. Η αυξημένη περιεκτικότητα των τροφίμων ολικής άλεσης οε σύνθετους υδατάνθρακες σε συνδυασμό με τις φυτικές ίνες δεν προκαλούν απότομες αλλαγές στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και μειώνουν το ρυθμό της λιπογένεσης. Τι σημαίνει αυτό; Ότι σύμφωνα πάντα με τις έρευνες, τα τρόφιμα ολικής θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος αλλά και πόντους από τη μέση σου»
3. Κατανάλωνε καθημερινά 3 μερίδες γαλακτοκομικών (γάλα, γιαούρτι, τυρί) με χαμηλά λιπαρά. «Η καθημερινή πρόσληψη 3 μερίδων ημιάπαχων γαλακτοκομικών προσδίδει στον οργανισμό την απαιτούμενη ποσότητα ασβεστίου για τη ρύθμιση του μεταβολισμού και την καύση λίπους».
4. Βάλε στο μενού σου 2-3 φορές την εβδομάδα ψάρια. «Η υψηλή περιεκτικότητα των ψαριών σε Ω-3 λιπαρά οξέα Βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη, η οποία με τη σειρά της δυναμώνει τους μυς και μειώνει το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς».
stefanidoy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου