Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

«ΒΑΛΤΟ ΖΑΓΟΡΙ ΜΟΥ» φώναζε η Τζούλια στον γιο του Λευτέρη Ζαγορίτη τη βραδιά των ερωτικών τους περιπτύξεων στο Πολεμικό Μουσείο!



ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ!

Μία αθέατη πτυχή του μεγάλου ροζ σκανδάλου που είχε λάβει χώρα το 2010 στο Πολεμικό Μουσείο και είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, αποκαλύπτει σήμερα σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το komikotragiko, ύστερα από ατελείωτες ώρες εκτενούς δημοσιογραφικής έρευνας την οποία αποφασίσαμε εκτάκτως να πραγματοποιήσουμε με αφορμή την πρόσφατη είδηση για τον διορισμό του εμπλεκόμενου πολιτικού γόνου σε θέση επιστημονικού συμβούλου της ευρωβουλευτού της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη....



Για όσους δεν θυμούνται την καυτή ιστορία, βασικοί πρωταγωνιστές του εν λόγω ιστορικού σκανδάλου ήτανε από τη μία ο γιος παραδοσιακού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας (Λευτέρη Ζαγορίτη) και υπηρετούντα τότε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό Γεράσιμος Ζαγορίτης, και από την άλλη η δημοφιλή Ελληνίδα καλλιτέχνιδα του τραγουδιού και του εγχώριου πορνό Τζούλια Αλεξανδράτου.

Πάμε τώρα στις σοκαριστικές αποκαλύψεις της δημοσιογραφικής μας έρευνας:

«ΒΑΛΤΟ ΖΑΓΟΡΙ ΜΟΥ» φώναζε η Τζούλια Αλεξανδράτου στον γιο του Λευτέρη Ζαγορίτη, το σκανδαλώδες βράδυ των ερωτικών τους περιπτύξεων στο ιστορικό Πολεμικό Μουσείο
Για ξεκάθαρη και δόλια αντιγραφή της  σεξουαλικής της ατάκας από τους δημιουργούς του γνωστού τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ του ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ «ΖΑΓΟΡΙ» κάνει λόγο η Τζούλια, και απειλεί ανοιχτά με μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου!
Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο komikotragiko η εθνική μας σταρ Τζούλια, η ατάκα που φιγουράρει ηχητικά συνεχώς στα γνωστά τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΖΑΓΟΡΙ» αποτελεί προϊόν αποκλειστικά δικής της εμπνεύσεως και επινόησης, και χρησιμοποιούνταν από αυτή σκόπιμα κατά τη διάρκεια των ερωτικών στιγμών που βίωνε με τον γιο του Λευτέρη Ζαγορίτη την καυτή βραδιά που περάσανε μαζί το 2010.

«Το ΖΑΓΟΡΙ είναι το παρατσούκλι που είχα βγάλει ΕΓΩ τότε στον γιο του Ζαγορίτη λόγω του επωνύμου του.

Του κραύγαζα «Βάλτο ΖΑΓΟΡΙ μου» γιατί γνώριζα πως η ατάκα αυτή τον ερέθιζε και τον ενθάρρυνε στις συνεχείς προσπάθειες διεισδύσεως που επιχειρούσε στο σώμα μου εκείνο το βράδυ.
Επίσης η ατάκα αυτή ήτανε παράλληλα και ένας έξυπνος τρόπος για να του εκπέμπω το πράσινο σήμα για την εκάστοτε ερωτική του διείσδυση στο σώμα μου.

Με μεγάλη μου λύπη όμως παρατήρησα  ότι η γνωστή εταιρεία παραγωγής φυσικού μεταλλικού νερού «ΖΑΓΟΡΙ» χρησιμοποιεί εδώ και καιρό χωρίς καμία απολύτως άδεια την συγκεκριμένη ατάκα σε δεκάδες τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ των προϊόντων της.
Λογικά, την ατάκα που τονίζω ότι αποτελεί προϊόν αποκλειστικά δικιάς μου επινοήσεως θα την σφύριξε στην εταιρεία κάποιος φαντάρος που εκείνο το καυτό βράδυ ήτανε μπροστά την ώρα που ερωτοτροπούσαμε με τον Γεράσιμο μέσα στο μουσείο.

Δεν πρόκειται όμως να το αφήσω να περάσει έτσι αυτό. Δηλώνω δημόσια ότι σύντομα πρόκειται να κατατεθεί μήνυση για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας τόσο κατώ τόσο του διαφημιστικού τμήματος της εταιρείας «ΖΑΓΟΡΙ» όσο και κατά παντός άλλου υπευθύνου.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν είμαι status στο facebook εγώ, για να μου κλέβουνε τις ατάκες κάποιοι ξενέρωτοι που διαφημίζουνε νερά».

δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζούλια Αλεξανδράτου σε τηλεφωνική  επικοινωνία που είχε το βράδυ της Δευτέρας με τα κεντρικά γραφεία του komikotragiko.

Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία «ΖΑΓΟΡΙ» καταγγέλλει ως εντελώς αναληθείς τους ισχυρισμούς αυτούς της Τζούλιας Αλεξανδράτου, δηλώνει ότι έγιναν από αυτή ως ύστατη προσπάθεια να επανέλθει στην ελληνική τηλεοπτική επικαιρότητα, και απειλεί και αυτή με μηνύσεις την εθνική μας σταρ για συκοφαντική δυσφήμηση της εταιρείας.

1 σχόλιο:

  1. τι Εθνική στάρ ρε ;; πάτε καλά;;; τί να πούνε δλδ οι ιερόδουλες που κάνουν χρόνια την δουλειά τους, χωρίς να προκαλούν , που την κάνουν πολύ καλύτερα απτην τζούλια και χωρίς να βρίζουν και να μαλακίζονται στην τηλεόραση...άντε κοριτσάκι μου να πας σε κάνα ψυχιατρείο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή