Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Γύρω από την tv:Διαβάστε την 7η έκδοση και σοκαριστείτε!(Δελφινάριο το πρωινό του Mega,Πιέσεις σε Μελέτη,Γερμανού εκτός Αντ1,Καρποντίνη εκτός Mega,καβάλησε το καλάμι η Demy και η αργοπορία του Καπουτζίδη)

Αυτή την εβδομάδα που μας πέρασε έγιναν πολλά και θέλω να τα πω.Έτσι παρόλο που σας είχα
υποσχεθεί ότι σήμερα θα πω μόνο καλά το παίρνω πίσω.Κάποια στιγμή στη στήλη ¨Γύρω από την tv¨ θα το κάνω,όταν έχω να πω μόνο καλά.Α και μια που το έφερε η κουβέντα καλή εβδομάδα.

Βαριούνται τα παιδιά να πάνε σχολείο?(καλή σχολική χρονιά)Ε υπάρχει λύση!Τα αφήνετε σπίτι και βλέπουν το πρωινό του Μάρκου Σεφερλή.Έτσι και αλλιώς Δελφινάριο θα το κάνει,με περούκες,μεταμφιέσεις,τραγούδια και παιχνίδια.Όπως έμαθα πρώτος καλεσμένος θα είναι ο Γκάμι Μπερ.

Γη και ουρανό τάζουνε στην
Ελεονώρα Μελέτη στο Έψιλον για να αναλάβει και κάτι άλλο πέρα από την εβδομαδιαία της εκπομπής.Για να λέμε και την αλήθεια,το κανάλι δεν την πήρε για αυτό που πρότεινε η ίδια,αλλά για περαιτέρω συνεργασία.

Δηλαδή και σε άλλους τάζουν πολλά,όπως στη Ζέτα Μακρυπούλια και στο ζεύγος Ρουβάς-Ζυγούλη για την παρουσίαση των καλλιστείων,αλλά οι απαντήσεις είναι αρνητικές.Πάντως το party που έγινε με Πλούταρχο και Vegas,όπως μάθαμε ήταν εξαιρετικό.

Επ σκάνε και βόμβες μέσα Σεπτέμβρη.Οι φήμες λένε ότι η Ναταλία Γερμανού θα βρεθεί εκτός Ant1 και θα πάει στη βραδινή ζώνη του Skai.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τίποτα δεν είναι οριστικό.Θα γίνει ένα τελευταίο ραντεβού αύριο ανάμεσα σε Λάτσιο και Γερμανού και αν δεν τα βρουν σε ένα νέο concept τελικά το συμβόλαιο θα σπάει.Πάντως μην το αποκλείσετε το Ναταλάκι να περιμένει να πάρει εκπομπή τον Ιανουάριο.Λογικά την άλλη Κυριακή θα έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει.

Ζήτω στην ελληνική μυθοπλασία.Την εβδομάδα που μας πέρασε ξεκίνησαν γυρίσματα 2 νέες σειρές στον Ant1.Οι καθημερινοί ¨Συμμαθητές¨ και το εβδομαδιαίο ¨Ταμάμ¨.Και οι 2 σειρές μαζί με ¨Τρίχες¨ και Εκδρομή θα κάνουν πρεμιέρα αρχές Οκτώβρη.Βέβαια ειδικά στους ¨Συμμαθητές τρέχουν και δεν φτάνουν.

Ήταν Τρίτη όταν αναρωτήθηκα πως γίνεται στο πρωινό του Mega να είναι στο πάνελ 3 δυναμικές γυναίκες σε ίσο ρόλο.Τσαβαλιά,Καμπούρη,Καρποντίνη.Τελικά οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να φύγει η μία και η τυχερή ήταν η τρίτη.Η Καρποντίνη θα περιοριστεί στα ραδιοφωνικά.

Θα ξεκινήσει σε λίγο και το κυπριακό ¨Ρουά Ματ¨.Τελικά η πρώτη σειρά είναι που θα βγει.Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 21.15,ενώ μετά από τα πρώτα 10 επεισόδια θα μεταφερθεί στις 6 το απόγευμα.Τόσο απλά.

Ίδια μέρα ξεκινά και ο Παπαδάκης,την Κυριακή 28 του μηνός το ¨Μπρούσκο¨ με διπλό επεισόδιο και στις 29 του μηνός ο Λιάγκας και η Σκορδά.Αυτό που πήρε το αυτί μας είναι ο Δόξας έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το χιούμορ του,αλλά και ο Άρης Καβατζίκης με τη χημεία που έχει με τη Σάσα Σταμάτη.Τέλος η Μαίρη Συνατσάκη φάνηκε στις πρώτες πρόβες λίγο αμήχανη.

Και η Στεφανίδου,αλλά και ο Φώτης με τη Μαρία θα κάνουν πρεμιέρα 22 του μηνός και η Μενεγάκη στις 29.Όπως μάθαμε η Τάτι θέλει για πρώτη εκπομπή το Γιάννη Βαρδή να μιλήσει για τον πατέρα του και η Μενέγω θέλει πρώτη εκπομπή Τζένη Μπαλατσινού για να μιλήσει για χωρισμό και δεύτερη εκπομπή το Νίκο Μουτσινά για να μιλήσει για το διαζύγιο με τον Άλφα και τις ¨Τρίχες¨.Ο Νίκος όμως είναι υποχρεωμένος να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον Ant1 και μάλλον θα την κάνει στο πρωινό.

Λοιπόν σήμερα έχουμε και άλλη πρεμιέρα.Στο Star στις 21.00 θα προβληθεί διπλό επεισόδιο του νέου τούρκικο σήριαλ με τίτλο ¨Βορράς-Νότος¨ και από Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου θα προβάλλεται καθημερινά στις 6 και έτσι ο Ant1 κάνει αντεπίθεση και βάζει εκείνη την ώρα το ¨Karadayi¨.Σκληρή μάχη...

Μάλλον η Λάουρα Νάργες θα μείνει εκτός tv.Έκανε κάτι κουβέντες με Ant1 και Mega,αλλά δεν κατέληξε πουθενά.

Ναι είναι επίσημο!Ο Φραγκολιά θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Αναδιώτη στο ¨Happy Day¨που κάνει πρεμιέρα αύριο στις 8.Δεν θα αλλάξει τίποτα άλλον στην εκπομπή.

Ξαφνικά αναβλήθηκε η αυριανή πρεμιέρα της Χριστίνας Λαμπίρη και πήγε για την επόμενη εβδομάδα.Αυτό που μάθαμε είναι ότι υπήρξε ένα τεχνικό θέμα και έτσι η πρεμιέρα θα αργήσει.

Όπα επιστρέφουν σε επανάληψη οι ¨Στάβλοι της Εριέττας Ζαίμη¨!Αν ο Ant1 πρόκειται να βάλει τη version χωρίς τις βρισιές καλύτερα να μην τη βάλει τη σειρά.Μάλλον μέσα από αυτή τη σειρά το κανάλι θέλει να μας θυμίσει το συγγραφικό ταλέντο των Ρήγα-Αποστόλου,αφού σε λίγο ξεκινούν και οι ¨Τρίχες¨.

Πήγα και εγώ σε συναυλία του Ρέμου και μετά έμαθα ότι η Υβόννη είναι έγκυος.Αντε με το καλό!!

Ρώτησα γνωστό μου πως πάνε τα πράγματα στο ¨Music school¨ και μου έκανε παράπονα για την Demy.Λένε πως έχει αέρα ντίβας και έχει ολόκληρο team μαζί της.Το χειρότερο είναι ότι όλο καθυστερεί το γύρισμα για να φτιάξει μαλλιά και τέτοια.Ρε Δημητρούλα εδώ τέτοια πράγματα δεν τα κάνει ο Γερμανός,εσύ θα τα κάνεις?

Σάλος ξέσπασε στον Ant1 μόλις έμαθαν ότι το Mega σχεδιάζει να κάνει αντεπίθεση με νυχτερινό talk show.Όπως μάθαμε θα βγει ένα πρόγραμμα με σάτιρα και μεταμφιέσεις.Θα το παρουσιάζει ένα νέο παιδί!Άντε καλή αρχή,αλλά να μην είναι βλακεία σαν το ¨Κάψε το σενάριο¨!

Τι μένει να ξεκινήσει γυρίσματα από σειρές?Α η Εθνική Ελλάδος του Γιώργου Καπουτζίδη.Τι έγινε ρε παιδιά μέσα Σεπτέμβρη φτάσαμε και ακόμα?Μου κάνει εντύπωση διότι ο Καπουτζίδης θέλει πολύ χρόνο για να γυρίσει,διότι θέλει να βγει κάτι προσεγμένο.Εκτός και αν η πρεμιέρα γίνει στο β μισό της σεζόν.

Ύστερα βέβαια έμαθα ότι πρώτος στόχος είναι η σειρά να βγει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Φόβος και τρόμος στη Νερίτ!Έρχεται ο Ευαγγελάτος στο 6 με 8 και στις 9 η Φλέσσα θα κάνει δελτίο.Σιγά σιγά φτιάχνει πρόγραμμα και το κρατικό κανάλι με αργούς ρυθμούς,αλλά σταθερούς.(Εδώ γελάμε).

Χι χι Κοσιώνη.Ε είδε ο Αλαφούζος Σία μου ότι το παίζεις ντίβα και εσύ και είπε δεν κάνω ένα ραντεβού με τη Στάη για να πανικοβληθεί?Όπως πήρε το αυτί μας ο πρώτος λόγος είναι να φοβηθεί και να ρίξει τους τόνους η Σία,αλλά στην πορεία είδαν ότι θα μπορούσαν να κάνει η Έλλη και μία βραδινή πολιτική εκπομπή.

Ψάχνω να δω τι γίνεται με Μπογδάνο.Κουράστηκε να κάνει το απογευματινό και θέλει να περιοριστεί στο ¨Ευθέως¨.Αν το αίτημα του γίνει δεκτό,τη θέση του θα την πάρει ο Πορτοσάλτε.Τόσο απλά...

Ώρα να πηγαίνω!Ήταν η έβδομη έκδοση της στήλης ¨Γύρω από την tv¨.Ραντεβού την επόμενη Κυριακή και ποιος ξέρει...Μπορεί να πω μόνο καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου