Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Νεκρός από ναρκωτικά ο Σωκράτης Κόκκαλης Jr . Τι λέει η Αστυνομία;

 

Οι πληροφορίες λένε ότι ο θάνατος του νεαρού υπάρχει περίπτωση να έχει προκληθεί από υπερβολική δόση ναρκωτικών και συγκεκριμένα, κοκαΐνης αναμεμειγμένης με ecstasy που βρέθηκε στο δωμάτιο του.

Ακολουθεί όλο το ρεπορτάζ από τον δημοσιογράφο της cleveland.com ο οποίος έχει συγκλονιστικά πραγματικά στοιχεία, τα οποία και σας μεταφέρει, με κάθε όμως επιφύλαξη του Youweekly.gr.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Adam Ferrise στο cleveland.com  ο οποίος επικαλείται τις αναφορές της αστυνομίας, τρια σακουλάκια κοκαΐνης βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο κέντρο του Κλίβελαντ όπου απεβίωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος.

Ακόμη σύμφωνα το news5cleveland.com και τους Tracy Carloss, Ian Cross,η Αστυνομία ανέφερε ότι ανακάλυψε σακουλάκι, το οποίο υποπτεύονται ότι είναι κοκαΐνη ανεμειγμένη με fentanyl. 

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος έμενε στο Mariott Hotel στην West Mall Drive στο κέντρο του Cleveland, σύμφωνα με την αστυνομία του Cleveland.

Η Αστυνομία και ένα ασθενοφόρο κλήθηκαν στο δωμάτιό του στις 2:45 μ.μ. το Σάββατο, καθώς υπήρχε αναφορά για ένα πτώμα εκεί, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου