Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Καμμένος και ΑΝΕΛ τέλος από την κυβέρνηση!

Αλέξης Τσίπρας – Πάνος Καμμένος η… τελευταία πράξη; Οι δυο κυβερνητικοί εταίροι συναντώνται σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου για να αποφασίσουν, όπως όλα δείχνουν, την κοινή συναινέσει λήξη της συνεργασίας τους.
Μετά την πολυαναμενόμενη και συνάμα κρίσιμη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, σήμερα (13.01.2019) το πρωί, ο Πάνος Καμμένος… ανοίγει τα χαρτιά του σε συνέντευξη Τύπου.

Εκτακτη είδηση στα τουρκικά ΜΜΕ
Η είδηση για το τέλος της συγκυβέρνησης μεταδόθηκε ως έκτακτη στα μεγαλύτερα τουρκικά ΜΜΕ.


Ψήφος εμπιστοσύνης την Τρίτη!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός μετά τη δήλωσή του θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης θα ξεκινήσει την Τρίτη. Θα διαρκέσει για τρεις μέρες. Στη συνέχεια, θα πάει στη Βουλή και η Συμφωνία των Πρεσπών.

Η... αντίδραση του Τσίπρα

Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε το διαζύγιο και στις 12:00 θα ανακοινώσει και τους όρους του. Ο Αλέξης Τσίπρας περιμένει το τι θα πει ο υπουργός Άμυνας στη συνέντευξη Τύπου για να πει κι εκείνος όσα θέλει. Αναμένεται μετά τη συνέντευξη Τύπου να κάνει δήλωση και να ανακοινώσει την πρόθεσή του να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Καμμένος: Φεύγουμε από την κυβέρνησ
Το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάσω την καρέκλα. Με αυτή τη φράση, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε, 47 λεπτά αφού μπήκε στο Μαξίμου, το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα στους ΑΝΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι ΑΝΕΛ είπε αποχωρούν από την κυβέρνηση. Αλλά δεν ξεκαθάρισε τι θα γίνει με τους υπουργούς του κόμματός του που μετέχουν στην κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου